173
Οι φερόμενοι ως δράστες της πολύνεκρης επίθεσης στη Μόσχα | Amaq

Φωτογραφίες των δραστών του μακελειού φέρεται να δημοσιοποίησε ο ISIS

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2024, 16:58
Οι φερόμενοι ως δράστες της πολύνεκρης επίθεσης στη Μόσχα
|Amaq

Φωτογραφίες των δραστών του μακελειού φέρεται να δημοσιοποίησε ο ISIS

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2024, 16:58

Τις φωτογραφίες των 4 τρομοκρατών που αιματοκύλησαν τη Μόσχα, με την επίθεση σε συναυλιακό χώρο, το βράδυ της Παρασκευής φέρεται να έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), που έχει αναλάβει την ευθύνη.

Μέσω των δικών του καναλιών κυκλοφορησαν οι φωτογραφίες των δραστών  οι οποίοι, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν έχουν εντοπιστεί και κρατούνται στη Μόσχα. Ο Πούτιν είπε μάλιστα οτι οι 4 επιχείρησαν να διαφύγουν προς την Ουκρανία αλλά δεν τα κατάφεραν λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας στα σύνορα.

Η φωτογραφία με τους 4 τρομοκράτες αναπαράγεται εκτενώς στα κοινωνικά δίκτυα μέσω λογαριασμών που πρόσκεινται στους εξτρεμιστές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δράστες εισέβαλαν με καλυμμένα πρόσωπα και στολές παραλλαγής στο συναυλιακό χώρο όπου επρόκειτο να εμφανιστεί το ρωσικό συγκρότημα Picnic και με καλάσνικοφ άνοιξαν πυρ αδιακρίτως. Μετά την επίθεση, το κτίριο πήρε φωτια – από κάποιο εύφλεκτο υγρό – και κάηκε ολοσχερώς. Τα σωστικά συνεργεία αναζητούν πτώματα μέσα στα συντρίμμια…

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών γνωστοποίησε οι τέσσερις άνδρες που κρατούνται ως δράστες της  πολύνεκρης επίθεσης είναι όλοι τους υπήκοοι ξένων χωρών.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...