141
Οι εργασίες στο Μάτι συνεχίζονται ενώ ο κατάλογος των νεκρών μεγαλώνει | ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ ΙntimeNews

Επίσημη ενημέρωση: Εφτασαν τους 94 οι νεκροί – άλλοι οκτών νοσηλεύονται στη ΜΕΘ

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2018, 13:39
Οι εργασίες στο Μάτι συνεχίζονται ενώ ο κατάλογος των νεκρών μεγαλώνει
|ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ ΙntimeNews

Επίσημη ενημέρωση: Εφτασαν τους 94 οι νεκροί – άλλοι οκτών νοσηλεύονται στη ΜΕΘ

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2018, 13:39

Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, ο κατάλογος του θανάτου συνεχίζει να μεγαλώνει.

Στους 94 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από την καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, καθώς τα ξημερώματα απεβίωσε μια 57χρονη στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η κατάσταση, όπως αποτυπώνεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81, και υπάρχουν δύο μη αναγνωρίσιμες σοροί, με διαθέσιμο DNA, οι οποίες δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά πρόσωπα. Νοσηλευόμενα στα νοσοκομεία της Αττικής, έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής έντεκα άτομα.

Τριάντα ένας εγκαυματίες νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία, οκτώ σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και πέντε είναι διασωληνωμένοι σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η άτυχη 57χρονη που υπέκυψε στα τραύματά της τα ξημερώματα στο «Θριάσιο» δεν ήταν διασωληνωμένη και δεν νοσηλευόταν σε ΜΕΘ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...