171
Χιλιάδες άνθρωποι θα τιμήσουν και εφέτος την επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου | IntimeNews

Επέτειος Πολυτεχνείου: Οι δρόμοι και οι σταθμοί του μετρό που θα κλείσουν

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2018, 18:28
Χιλιάδες άνθρωποι θα τιμήσουν και εφέτος την επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου
|IntimeNews

Επέτειος Πολυτεχνείου: Οι δρόμοι και οι σταθμοί του μετρό που θα κλείσουν

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2018, 18:28

Εκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το Σάββατο λόγω της κορύφωσης των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων για την 45η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ενδεικτικά, σταθμοί του μετρό θα μείνουν προσωρινά κλειστοί, έπειτα από εντολή της ΕΛΑΣ για ασφαλή μετακίνηση των πολιτών. Συγκεκριμένα, θα κλείσουν διαδοχικά οι σταθμοί «Μέγαρο Μουσικής» στις 3 μ.μ. και «Ευαγγελισμός» και «Σύνταγμα» στις 4.30 μ.μ.

Τα δρομολόγια του μετρό θα διεξάγονται κανονικά, αλλά οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση από τους τρεις σταθμούς, που θα ανοίξουν μετά την ολοκλήρωση της πορείας προς την πρεσβεία των ΗΠΑ, κι αφού προηγηθεί νέα σχετική εντολή της ΕΛΑΣ.

Οι ρυθμίσεις αύριο Σάββατο θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών. Από την άλλη, έχει ανακοινωθεί ότι την ίδια ημέρα, τα πολυκαταστήματα του κέντρου της Αθήνας θα παραμείνουν κλειστά εξαιτίας του φόβου των επεισοδίων.

Επίσης, τροποποιήσεις θα πραγματοποιηθούν και στα δρομολόγια και στις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (λεωφορεία – τρόλεϊ), σύμφωνα με απόφασης που πήραν οι «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...