198
Αποψη του κτιρίου της «Κιβωτού» στον Κολωνό | INTIMEnews

Επεισόδια στην «Κιβωτό του Κόσμου» στον Κολωνό: Γονείς από τη Συρία ήρθαν στα χέρια με εργαζομένους

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2022, 10:12
Αποψη του κτιρίου της «Κιβωτού» στον Κολωνό
|INTIMEnews

Επεισόδια στην «Κιβωτό του Κόσμου» στον Κολωνό: Γονείς από τη Συρία ήρθαν στα χέρια με εργαζομένους

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2022, 10:12

Ενταση σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην «Κιβωτό του Κόσμου» στον Κολωνό, όταν στην είσοδο του κτιρίου εμφανίστηκαν γονείς από τη Συρία, απαιτώντας να δουν τα παιδιά τους.

Οπως κατήγγειλαν, κοινωνική λειτουργός πήρε τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας το 2021, τα οποία στη συνέχεια χωρίστηκαν σε διαφορετικές δομές της «Κιβωτού του Κόσμου».

Εκτοτε τους επιτρέπεται σπάνια να τα δουν, ενώ –σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες των γονέων– τα έχουν ξυλοκοπήσει πολλές φορές.

Τα αίματα άναψαν όταν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ και του Οpen, ο φερόμενος ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Σύρων που συνόδευε τους γονείς, επιχείρησε να εισβάλει στο κτίριο του Κολωνού σπάζοντας την πόρτα.

Εργαζόμενοι της δομής τον απώθησαν και το επεισόδιο συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά με αντεγκλήσεις, ακόμη και εκτοξεύσεις αντικειμένων.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, οι γονείς υποστήριξαν ότι δεν τους αφήνουν να δουν τα παιδιά τους, παρά μόνο κάποια δεκάλεπτα ανά μήνες, ενώ την τελευταία φορά που είχαν δει το μεγαλύτερο εξ αυτών, ήταν εμφανές ότι είχε ξυλοκοπηθεί.

Οπως είπαν, εδώ και μήνες έχουν ζητήσει συνάντηση με τον πατέρα Αντώνιο, χωρίς να λάβουν ουδέποτε απάντηση.

«Μας είπαν μην κάνετε τέτοια πράγματα, θα βρείτε το μπελά σας. Τα παιδιά μας θέλουμε να δούμε, τα παιδιά μας», δήλωσε ο άνδρας που συνόδευε τους γονείς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...