319
Αεροσκάφος της American Airlines στη Βοστώνη | REUTERS/Brian Snyder

Είναι 101 ετών, αλλά η αεροπορική εταιρεία νομίζει ότι είναι… βρέφος

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2024, 18:56
Αεροσκάφος της American Airlines στη Βοστώνη
|REUTERS/Brian Snyder

Είναι 101 ετών, αλλά η αεροπορική εταιρεία νομίζει ότι είναι… βρέφος

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2024, 18:56

Ενα λάθος στο σύστημα κρατήσεων αεροπορικής εταιρείας νομίζει ότι μία γυναίκα 101 ετών είναι ενός έτους, όπως αναφέρει το ΒΒC.

Το πρόβλημα προκύπτει επειδή τα συστήματα της American Airlines δεν μπορούν να υπολογίσουν ότι η Πατρίσια γεννήθηκε το 1922 και όχι το 2022.

Δημοσιογράφος του ΒBC υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στο τελευταίο περιστατικό, στην πτήση Σικάγο – Μαρκέτ της επαρχίας Μίσιγκαν, όπου η υπεραιωνόβια γυναίκα και το πλήρωμα καμπίνας ξέσπασαν σε γέλια.

Η 101χρονη Πατρίσια πετούσε με την κόρη της, Κρις. «Ήταν αστείο που νόμιζαν ότι ήμουν μόνο ένα μικρό παιδί, ενώ είμαι μια ηλικιωμένη κυρία!. Η κόρη μου έκανε την κράτηση online για το εισιτήριο και ο υπολογιστής στο αεροδρόμιο πίστευε ότι η ημερομηνία γέννησής μου ήταν το 2022 και όχι το 1922», είπε.

«Το ίδιο συνέβη και πέρυσι, όταν περίμεναν αντί για εμένα ένα βρέφος», επισήμανε η Πατρίσια.

Η Πατρίσια δεν χάνει το χιούμορ της και την αισιοδοξία της, παρά τα λάθη της αεροπορικής

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το σύστημα υπολογιστή του αεροδρομίου δεν είναι σε θέση να επεξεργαστεί ημερομηνία γέννησης πριν από 100 χρόνια.

Η πρώην νοσηλεύτρια, ταξιδεύει με το αεροπλάνο κάθε χρόνο για να δει την οικογένειά της και να ξεφύγει από το κρύο του χειμώνα.

Παρά το γεγονός ότι βλέπει την αστεία πλευρά του θέματος, η 101χρονη λέει ότι θα ήθελε να διορθωθεί το πρόβλημα καθώς της δημιουργεί κάποια προβλήματα, όπως ότι δεν την περιμένει αμαξίδιο για τη μεταφορά εντός του αεροδρομίου και για τη μεταφορά των αποσκευών της.

Η Πατρίσια ταξίδευε μόνη της μέχρι τα 97 της, αλλά πλέον βασίζεται στη βοήθεια της οικογένειάς της, καθώς προβλήματα υγείας την εμποδίζουν.

«Έχω πρόβλημα με την όρασή μου τώρα, οπότε δεν θα ήθελα να το κάνω μόνη μου», είπε.

Ωστόσο, η Πατρίσια δεν πτοείται και λέει ότι τα προβλήματα στο σύστημα δεν θα την εμποδίσουν να πετάξει, καθώς ανυπομονεί για την επόμενη πτήση της το φθινόπωρο, όταν θα είναι 102 ετών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...