257
Ο 100χρονος, Βάλτερ Όλτμαν, μπήκε στο βιβλίο Γκίνες γιατί δούλεψε στην ίδια εταιρεία για 84 χρόνια | REUTERS/Diego Vara

Δούλεψε 84 χρόνια στην ίδια εταιρεία και μπήκε στο «Γκίνες»

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2022, 16:40
Ο 100χρονος, Βάλτερ Όλτμαν, μπήκε στο βιβλίο Γκίνες γιατί δούλεψε στην ίδια εταιρεία για 84 χρόνια
|REUTERS/Diego Vara

Δούλεψε 84 χρόνια στην ίδια εταιρεία και μπήκε στο «Γκίνες»

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2022, 16:40

«Η εργασία πρέπει να σου αρέσει. Εγώ ξεκίνησα να δουλεύω με προθυμία και μαχητικό πνεύμα κι έτσι συνέχισα», λέει ο Βάλτερ Ολτμαν, από την πόλη Μπρουσκ της νότιας Βραζιλίας, που στα εκατό του χρόνια, μπήκε στο βιβλίο Γκίνες γιατί δούλεψε επί 84 συναπτά έτη στην ίδια εταιρεία. «Δεν μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε δουλειά για να λες απλώς ότι εργάζεσαι. Δεν είναι αποτελεσματικό. Δεν πρόκειται να το αντέξεις», υπογράμμισε σε βραζιλιάνικο Μέσο όπου έδωσε συνέντευξη.

Πέρασε στο Γκίνες και ο «σούπερ παππούς» ποζάρει με αγαπημένους του ανθρώπους στο πάρτυ που έγινε προς τιμήν του | REUTERS/Diego Vara

Ο αινώβιος άνδρας ξεκίνησε να δουλεύει στο εργοστάσιο μιας εταιρείας, που πλέον έχει την επωνυμία RenauxView, η οποία παράγει υφάσματα. Με την πάροδο των ετών μεταπήδησε σε διοικητική θέση και στη συνέχεια έγινε υπεύθυνος πωλήσεων.

Ο Βάλτερ Ολτμαν στο πάρτυ για τα εκατοστά του γενέθλια | REUTERS/Diego Vara

Και πώς έφτασε τα εκατό; Μα γιατί προσέχει τη φυσική του κατάσταση, γυμνάζεται καθημερινά και προσέχει πολύ τη διατροφή του. «Αποφεύγω το αλάτι, τη ζάχαρη και όλα τα αναψυκτικά», δηλώνει περήφανος». «Κι αν θέλετε τη γνώμη μου, αυτά βοηθούν τον οργανισμό να μένει δυνατός για πάντα».

Ο αιωνόβιος Ολτμαν παρακολουθεί ομιλία που αναφέρεται στην επιτυχία του | REUTERS/Diego Vara

Η συμβουλή που δίνει σε όσους επιζητούν μια μακροχρόνια και επωφελή επαγγελματική σταδιοδρομία είναι εξαιρετικά απλή: «Κάντε αυτό που αγαπάτε και μείνετε μακριά από το πρόχειρο φαγητό».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...