244
Ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη ενώ αποχωρεί από τα δικαστήρια μετά την αναβολή της δίκης των κατηγορούμενων για τον θάνατο του γιου του | INTIMEnews

Δικάζουν τον πατέρα Γιακουμάκη πριν τη δίκη των εννέα για τον χαμό του παιδιού του

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2019, 18:08
Ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη ενώ αποχωρεί από τα δικαστήρια μετά την αναβολή της δίκης των κατηγορούμενων για τον θάνατο του γιου του
|INTIMEnews

Δικάζουν τον πατέρα Γιακουμάκη πριν τη δίκη των εννέα για τον χαμό του παιδιού του

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2019, 18:08

Πριν δει να δικάζονται οι κατηγορούμενοι για τον θάνατο του παιδιού του, ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη θα καθίσει ο ίδιος στο εδώλιο του κατηγορουμένου, λόγω επεισοδίου που είχε με τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων μετά τη δίκη του.

Σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα ο Ανδρέας Γιακουμάκης κατηγορείται για:

-προσβολή της τιμής άλλου με λόγο από πρόθεση
-πρόκληση (ελαφράς) σωματικής βλάβης από πρόθεση

Πρωτόδικα ο διευθυντής είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση δύο ετών με τριετή αναστολή, ποινή που έπεσε στο εφετείο σε έξι μήνες με τριετή αναστολή.

Κατά την αποχώρησή του από το δικαστήριο ο καταδικασθείς πέρασε μπροστά από το ξενοδοχείο της οικογένειας Γιακουμάκη. Ενα μειδίαμά του εξελήφθη από τους συγγενείς του αδικοχαμένου Βαγγέλη ως ειρωνεία και ακολούθησε έντονο φραστικό επεισόδιο:

«Δεν ντρέπεσαι παλιοτόμαρο, τομάρι της κοινωνίας;» φέρεται να είπε ο Ανδρέας Γιακουμάκης που κατηγορείται ότι απώθησε τον πρώην διευθυντή της Γαλακτομικής Σχολής.

Την περασμένη Παρασκευή, μετά την αναβολή της δίκης των εννέα κατηγορουμένων για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο εισαγγελέας κάλεσε τις δύο πλευρές να τα βρουν ώστε να μη γίνει η δίκη με κατηγορούμενο τον Ανδρέα Γιακουμάκη. Εκείνος όμως αρνήθηκε λέγοντας: «όχι, θέλω να δω γιατί για αυτές τις φράσεις που είπα μέσα στον πόνο μου, κάθομαι στο εδώλιο».

Η δίκη του είναι προγραμματισμένο να γίνει μέσα τον Μάρτιο πριν καν δηλ. διεξαχθεί αυτή των εννέα κατηγορουμένων για τον θάνατο του παιδιού του που αναβλήθηκε για τον Απρίλιο.