244
Ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη ενώ αποχωρεί από τα δικαστήρια μετά την αναβολή της δίκης των κατηγορούμενων για τον θάνατο του γιου του | INTIMEnews

Δικάζουν τον πατέρα Γιακουμάκη πριν τη δίκη των εννέα για τον χαμό του παιδιού του

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2019, 18:08
Ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη ενώ αποχωρεί από τα δικαστήρια μετά την αναβολή της δίκης των κατηγορούμενων για τον θάνατο του γιου του
|INTIMEnews

Δικάζουν τον πατέρα Γιακουμάκη πριν τη δίκη των εννέα για τον χαμό του παιδιού του

Protagon Team Protagon Team 11 Φεβρουαρίου 2019, 18:08

Πριν δει να δικάζονται οι κατηγορούμενοι για τον θάνατο του παιδιού του, ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη θα καθίσει ο ίδιος στο εδώλιο του κατηγορουμένου, λόγω επεισοδίου που είχε με τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων μετά τη δίκη του.

Σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα ο Ανδρέας Γιακουμάκης κατηγορείται για:

-προσβολή της τιμής άλλου με λόγο από πρόθεση
-πρόκληση (ελαφράς) σωματικής βλάβης από πρόθεση

Πρωτόδικα ο διευθυντής είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση δύο ετών με τριετή αναστολή, ποινή που έπεσε στο εφετείο σε έξι μήνες με τριετή αναστολή.

Κατά την αποχώρησή του από το δικαστήριο ο καταδικασθείς πέρασε μπροστά από το ξενοδοχείο της οικογένειας Γιακουμάκη. Ενα μειδίαμά του εξελήφθη από τους συγγενείς του αδικοχαμένου Βαγγέλη ως ειρωνεία και ακολούθησε έντονο φραστικό επεισόδιο:

«Δεν ντρέπεσαι παλιοτόμαρο, τομάρι της κοινωνίας;» φέρεται να είπε ο Ανδρέας Γιακουμάκης που κατηγορείται ότι απώθησε τον πρώην διευθυντή της Γαλακτομικής Σχολής.

Την περασμένη Παρασκευή, μετά την αναβολή της δίκης των εννέα κατηγορουμένων για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο εισαγγελέας κάλεσε τις δύο πλευρές να τα βρουν ώστε να μη γίνει η δίκη με κατηγορούμενο τον Ανδρέα Γιακουμάκη. Εκείνος όμως αρνήθηκε λέγοντας: «όχι, θέλω να δω γιατί για αυτές τις φράσεις που είπα μέσα στον πόνο μου, κάθομαι στο εδώλιο».

Η δίκη του είναι προγραμματισμένο να γίνει μέσα τον Μάρτιο πριν καν δηλ. διεξαχθεί αυτή των εννέα κατηγορουμένων για τον θάνατο του παιδιού του που αναβλήθηκε για τον Απρίλιο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...