279
Η σεξουαλική επίθεση από τον φοιτητή σε βάρος της 20χρονης μέσα στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ είχε αντικείμενο αστεϊσμών -έως και γλαφυρής αναπαράστασης- στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» | Youtube

Δέκα μήνες με αναστολή στον φοιτητή που εκσπερμάτισε στην πλάτη της 20χρονης στο ΑΠΘ

Protagon Team Protagon Team 19 Νοεμβρίου 2019, 16:11
Η σεξουαλική επίθεση από τον φοιτητή σε βάρος της 20χρονης μέσα στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ είχε αντικείμενο αστεϊσμών -έως και γλαφυρής αναπαράστασης- στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»
|Youtube

Δέκα μήνες με αναστολή στον φοιτητή που εκσπερμάτισε στην πλάτη της 20χρονης στο ΑΠΘ

Protagon Team Protagon Team 19 Νοεμβρίου 2019, 16:11

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον φοιτητή που αυτοϊκανοποιήθηκε και εκσπερμάτισε στην πλάτη 20χρονης συμφοιτήτριάς του, μέσα στη βιβλιοθήκη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Η υπόθεση εκδικάστηκε την Τρίτη παρά το αίτημα αναβολής που έθεσε η υπεράσπιση του νεαρού (ο ίδιος δεν έδωσε το παρών στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του).

«Ενιωσα κάτι να με ακουμπάει την πλάτη. Τρόμαξα και γύρισα και τον είδα να με κοιτάει στα μάτια. Ήταν ντυμένος. Είδα την μπλούζα μου βρεγμένη. Έτρεξα να τον πιάσω μαζί άλλους. Μαζί με άλλα παιδιά τον πιάσαμε σε αμφιθέατρο του πανεπιστημίου. Τον ρώτησα αν έχει καταλάβει ότι έχει κάνει κάτι άρρωστο και μου είπε “όχι”», δήλωσε η 20χρονη.

Σύμφωνα με την ίδια, ο δράστης της σεξουαλικής επίθεσης εναντίον της αρκέστηκε να πει: «ό,τι και να πει η κοπέλα έχει δίκιο, εκσπερμάτισα πάνω της».

«Ηταν μια ανοησία μου. Μια απερισκεψία της στιγμής», φέρεται να είπε ο νεαρός στη μητέρα του, η οποία ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς της κοπέλας για την πράξη του γιου της.

«Είναι ήσυχο παιδί, πιεσμένο από τη σχολή του. Δεν είχε καμιά σεξουαλική σχέση», προσπάθησε να εξηγήσει στο δικαστήριο.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του 22χρονου, καθώς όπως είπε πρόκειται για γενετήσια πράξη και γενετικό υγρό βρέθηκε στο σώμα ενός ανθρώπου χωρίς τη θέληση του σε ένα  δημόσιο χώρο. Πρότεινε πάντως να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας, κάτι όμως που δεν έγινε δεκτό.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του νεαρού, εξήγησε πως ο εντολέας του δεν παρέστη στο δικαστήριο καθώς περιμένουν πρώτα να παρακολουθήσει έναν αριθμό συνεδριών για να διευκρινιστεί αν πράγματι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά και για να μη γίνει “βορά” στους δημοσιογράφους, δεδομένων των διαστάσεων που πήρε το θέμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...