945
Η Αννα Ι. βρέθηκε δολοφονημένη τη Δευτέρα εντός του σπιτιού της |

Αγιος Παντελεήμονας: Αγρια δολοφονία 46χρονης τρανς γυναίκας από την Κούβα

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουλίου 2023, 14:35
Η Αννα Ι. βρέθηκε δολοφονημένη τη Δευτέρα εντός του σπιτιού της
|

Αγιος Παντελεήμονας: Αγρια δολοφονία 46χρονης τρανς γυναίκας από την Κούβα

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουλίου 2023, 14:35

«Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια ήρθε στην Αθήνα από την Κούβα. Κυνηγημένη από θεούς και δαίμονες. Πολύ δύσκολη ζωή. Είπε πως της άρεσε να χορεύει». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε σε ανάρτησή της την Αννα Ι. η γνωστή ακτιβίστρια για τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα, Αννα Κουρουπού.

Η Αννα Ι., τρανς γυναίκα από την Κούβα, το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμά της, στον Αγιο Παντελεήμονα.

Η 46χρονη είχε έρθει πριν από μερικά χρόνια στην Αθήνα και διέμενε σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού Φυλής. Ηταν γνωστή για τις εμφανίσεις της στο drag show κλαμπ «Κούκλες» στη λεωφόρο Συγγρού, όπου διασκέδαζε τους θαμώνες με τα λάτιν ακούσματα της πατρίδας της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivankova (@avocaqueen)

Η άγρια δολοφονία της έχει προκαλέσει θλίψη και οργή στους φίλους της που ζητούν δικαιοσύνη, ενώ αρκετοί αποδοκιμάζουν τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκε η είδηση από το ΑΠΕ ΜΠΕ, το τηλεγράφημα του οποίου αναπαράχθηκε από πολλά Μέσα το βράδυ της Δευτέρας. Το τηλεγράφημα έκανε λόγο για «νεκρό άνδρα» παρότι η ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. προς τους δημοσιογράφους αναφερόταν σε νεκρό «άτομο» και όχι «άνδρα» (ούτε και σε τρανς γυναίκα όμως).

Το περιβάλλον του θύματος διευκρίνισε από την πρώτη στιγμή την ταυτότητα φύλου της Αννας, κάνοντας λόγο για ένα «δραστήριο, λαμπερό, αλληλέγγυο μέλος της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivankova (@avocaqueen)

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι της Κουβανής ήταν γεμάτο αίματα, ενδεικτικό της πάλης που φέρεται να είχε με τον δράστη. Παράλληλα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η πλάτη του θύματος ήταν γεμάτη σημάδια που έμοιαζαν με χαρακιές.

Τώρα, οι Αρχές αναζητούν μέσα από τις επαφές που είχε τις τελευταίες ημέρες το άτομο (ή τα άτομα) που τη μαχαίρωσε θανάσιμα στον λαιμό μέσα στο διαμέρισμά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της 46χρονης είναι πως ο θάνατός της επήλθε αρκετές ώρες προτού τη βρει νεκρή η σπιτονοικοκυρά της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...