178
Το αυτοκίνητο διαφυγής των εκτελεστών καμένο στον Σκαραμαγκά - τα ερωτήματα μένουν για αυτό που χρησιμοποιούσε ο στόχος τους στον Κορυδαλλό | ΥοuΤube

Ξεκαθάρισμα Greek Mafia: Πώς βρέθηκε στα χέρια του «Ταξιτζή» η θωρακισμένη Mercedes του ΣΚΑΪ;

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2023, 09:39
Το αυτοκίνητο διαφυγής των εκτελεστών καμένο στον Σκαραμαγκά - τα ερωτήματα μένουν για αυτό που χρησιμοποιούσε ο στόχος τους στον Κορυδαλλό
|ΥοuΤube

Ξεκαθάρισμα Greek Mafia: Πώς βρέθηκε στα χέρια του «Ταξιτζή» η θωρακισμένη Mercedes του ΣΚΑΪ;

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουνίου 2023, 09:39

Μία ημέρα μετά τη διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό, τόσο το όχημα διαφυγής των εκτελεστών του συμβολαίου θανάτου όσο και η θωρακισμένη Mercedes του γνωστού στη νύχτα ως «Ταξιτζή» ή «Ράμπο» και το Smart του 30χρονου κουνιάδου του που έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες των Καλάσνικοφ, βρίσκονται πλέον και εξετάζονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

Οπως έγινε γνωστό την Πέμπτη, το θωρακισμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο «Ταξιτζής» ανήκει στον Ομιλο ΣΚΑΪ («ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε.»), χωρίς να υπάρχει προς το παρόν εξήγηση για το πώς βρέθηκε στα χέρια του εκτελεσθέντος.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ δηλώνει ότι το εν λόγω αυτοκίνητο είναι εδώ και καιρό παροπλισμένο και πως δεν υπάρχει γνώση για το πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο για μεγάλο διάστημα και δεν γνωρίζουμε πως βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...