231
Θριαμβευτής στη σταυροδοσία της Α' Αθηνών με πάνω από 55.000 ψήφους, ο Κυριάκος Πιερρακάκης | INTIMEnews

Κυριάκος Πιερρακάκης: Ξεκάθαρο το μήνυμα των πολιτών – απέρριψαν την τοξικότητα

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2023, 10:21
Θριαμβευτής στη σταυροδοσία της Α' Αθηνών με πάνω από 55.000 ψήφους, ο Κυριάκος Πιερρακάκης
|INTIMEnews

Κυριάκος Πιερρακάκης: Ξεκάθαρο το μήνυμα των πολιτών – απέρριψαν την τοξικότητα

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2023, 10:21

Το μήνυμα των πολιτών στις εκλογές ήταν ξεκάθαρο: η χώρα πρέπει να τρέξει μπροστά, με μια αποτελεσματική κυβέρνηση που να μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα και την πρόοδο για όλους.

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, το πρωί της Τετάρτης, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης –και θριαμβευτής στη σταυροδοσία της Α’ Αθηνών με πάνω από 55.000 ψήφους– Κυριάκος Πιερρακάκης, δίνοντας παράλληλα σύνθημα για σκληρή δουλειά εν όψει της δεύτερης κάλπης την 25η Ιουνίου.

«Θα τρέξουμε σε όλη την Ελλάδα για να επικοινωνήσουμε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Επιτρέπεται ένα χαμόγελο για το πολύ καλό ποσοστό, αλλά από Δευτέρα ξεκινήσαμε πάλι τη σκληρή δουλειά», σημείωσε, τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία θα κινηθεί με την ίδια στρατηγική, όπως στις νικηφόρες εκλογές της 21ης Μαΐου, με πρόγραμμα συγκεκριμένο, κάτι που δεν έχει η αντιπολίτευση.

Ο κόσμος, υπογράμμισε ο κ. Πιερρακάκης, απέρριψε την τοξικότητα και πλέον «είμαστε σε έναν άλλο ιστορικό κύκλο και θέλει να ακούσει διαφορετικά και συγκεκριμένα πράγματα».

Στην αναφορά του στον ΣΥΡΙΖΑ και τις δημοσκοπήσεις που βρέθηκαν προεκλογικά στο επίκεντρο της κριτικής του, ο Κυριάκος Πιερρακάκης σχολίασε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έπεσε μέσα στην παγίδα που η ίδια έστησε στους δημοσκόπους.

Οσον αφορά την επόμενη ημέρα των εκλογών, είπε πως η νέα κυβέρνηση θα επιδιώξει συναίνεση και συνεργασία με άλλα κόμματα και στη συνταγματική αναθεώρηση, καθώς και σε άλλα θέματα και κατέληξε ξεκαθαρίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα εμπλακεί σε καμία περίπτωση στα εσωτερικά άλλων κομμάτων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...