114
Από την παράσταση διαμαρτυρίας με τις άδειες καρέκλες για κάθε ένα από τα θύματα της πολύνεκρης τραγωδίας, έξω από το υπουργείο Μεταφορών | INTIMEnews

Tέμπη: Ταυτοποιήθηκε ακόμη μία σορός – ανήκει σε σύρο υπήκοο

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2023, 14:58
Από την παράσταση διαμαρτυρίας με τις άδειες καρέκλες για κάθε ένα από τα θύματα της πολύνεκρης τραγωδίας, έξω από το υπουργείο Μεταφορών
|INTIMEnews

Tέμπη: Ταυτοποιήθηκε ακόμη μία σορός – ανήκει σε σύρο υπήκοο

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2023, 14:58

Ταυτοποιήθηκε το μεσημέρι ακόμα μία σορός από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ανήκει σε σύρο επιβάτη της μοιραίας αμαξοστοιχίας. Η ταυτοποίηση έγινε από δείγμα DNA συγγενή του, καθώς και από προσωπικό αντικείμενό του.

Κληθείς να διευκρινίσει τον τελικό αριθμό των θυμάτων στα Τέμπη, ο υπουργός Μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης, ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη, ότι είχαν ταυτοποιηθεί 55, ενώ για άλλους δύο δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία. Επτά από τους τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Με την ταυτοποίηση του σύρου επιβάτη της αμαξοστοιχίας IC 62, o αριθμός των ταυτοποιηθέντων ανέρχεται πλέον σε 56 και απομένει η ταυτοποίηση μίας νεαρής γυναίκας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...