372
| CreativeProtagon

Σακίρα – Πικέ: Χωρίζουν επειδή την απάτησε με 20χρονη καλλονή

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2022, 16:15
|CreativeProtagon

Σακίρα – Πικέ: Χωρίζουν επειδή την απάτησε με 20χρονη καλλονή

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2022, 16:15

«Ο αθλητισμός είναι το νέο Χόλιγουντ», δηλώνει ο Τζέρι Καρντινάλε, ο νέος ιδιοκτήτης της Μίλαν, και σίγουρα δεν έχει άδικο. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η ολοένα πιο έντονη βροχή εκατομμυρίων άρχισε να συμβάλει στον επανακαθορισμό του ποδοσφαίρου όχι ως άθλημα αλλά ως υπερθέαμα με την ευρύτερη έννοια. Σε αυτό το πλαίσιο άρχισαν να εμφανίζονται στο προσκήνιο ή μάλλον στις κερκίδες των κορυφαίων σταδίων της Ευρώπης οι επονομαζόμενες WAGs (Wifes and Girlfriends) οι σύζυγοι ή οι σύντροφοι των αστέρων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, διεκδικώντας μερίδιο στη φήμη των ανδρών τους.

Οι πρώτες Wags στην ιστορία του ποδοσφαίρου ήταν η Βικτόρια Μπέκαμ και η Σέριλ Κόουλ, η πιο διάσημη, όμως, είναι μάλλον η Σακίρα, σύντροφος του Ζεράρ Πικέ. Η εκρηκτική ποπ σταρ από την Κολομβία και ο καταλανός ποδοσφαιριστής, αρχηγός της Μπαρτσελόνα, ερωτεύτηκαν το 2010 κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Νότια Αφρική. Δεν παντρεύτηκαν ποτέ αλλά απέκτησαν μαζί δύο γιους. Τώρα, όμως, φαίνεται πως χωρίζουν και σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα την ευθύνη τη φέρει αποκλειστικά εκείνος.

Αρχικά ισπανικά ΜΜΕ εστίασαν την προσοχή τους στην στη μετακόμιση του άσου της Μπαρτσελόνα από την οικογενειακή εστία 3.800 τετραγωνικών μέτρων στην παλιά του κατοικία στο κέντρο της Βαρκελώνης όπου ζούσε όσο ήταν εργένης αλλά και στις συχνές επισκέψεις του μέχρι πρωίας σε μπαρ και κλαμπ της πρωτεύουσας της Καταλονίας, παρέα με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πουτς, και αιθέριες υπάρξεις. Πλέον, ωστόσο, όλοι στην Ισπανία (και όχι μόνο) μιλούν για τρίτο πρόσωπο, μια εικοσάχρονη ξανθιά καλλονή, η οποία σπουδάζει και εργάζεται, παράλληλα, ως διοργανώτρια εκδηλώσεων.

Οι φήμες οργιάζουν και εξαιτίας της εξαφάνισης του Πικέ από τους λογαριασμούς της Σακίρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ αίσθηση έχουν προκαλέσει και οι στίχοι του νέου τραγουδιού της ποπ σταρ, «Te Felicito» (Σε συγχαίρω) στο οποίο η τραγουδίστρια μιλάει για απιστία, διπροσωπία και προδοσία.

«Για να σε συμπληρώσω, έσπασα σε κομμάτια. Με προειδοποίησαν, αλλά δεν άκουσα. Κατάλαβα ότι όλο αυτό είναι ψεύτικο. Ηταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, μη μου πεις ότι λυπάσαι, αυτό φαίνεται ειλικρινές αλλά σε ξέρω καλά και ξέρω ότι λες ψέματα», τραγουδάει η Σακίρα, η οποία πέρα από τον χωρισμό της, καλείται επίσης να διαχειριστεί τις σοβαρές εκκρεμότητές της με την εφορία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...