190
| YouTube

#spametonfovo: Το βίντεο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τον εμβολιασμό των πολιτών κατά της Covid-19

Protagon Team Protagon Team 30 Δεκεμβρίου 2021, 11:07
|YouTube

#spametonfovo: Το βίντεο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τον εμβολιασμό των πολιτών κατά της Covid-19

Protagon Team Protagon Team 30 Δεκεμβρίου 2021, 11:07

To δικό του σποτ για την ενίσχυση του εμβολιαστικού προγράμματος της χώρας παρουσίασε το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής σε συνέχεια της σχετικής εξαγγελίας του προέδρου του Κινήματος, Νίκου Ανδρουλάκη.

Υπό τον τίτλο-σύνθημα «Εμβολιαζόμαστε. Σπάμε το φόβο και την παραπληροφόρηση – Ραντεβού Αλληλεγγύης και Ζωής» και το hashtag #spametonfovo , το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ξεκινά  ενημερωτική καμπανια- εκστρατεία που εκτός του βίντεο, θα συνοδευτεί με ενημερωτικά μπάνερ γύρω από τους κινδύνους του κορονοϊού, συγκριτικά στοιχεία με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και τέλος, την ενεργοποίηση του δικτύου των στελεχών του Κινήματος σε όλη την επικράτεια.

Με την προσπάθεια αυτή φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης που θα μεταφέρει το μήνυμα σε κάθε άκρη της χώρας, ενημερώνοντας και ενθαρρύνοντας τους πολίτες απέναντι στην παραπληροφόρηση και τον φόβο, τονίζεται σχετικά.

Είχε προηγηθεί τον περασμένο Νοέμβριο (και έπειτα από πολύμηνη αναμονή) το αντίστοιχο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με την κοπέλα να χτυπά στο μπράτσο ένα τατουάζ με τη λέξη «Ζωή» στο μπράτσο, λέγοντας «Εμβολιάζομαι, είμαι θετική στη ζωή» και τη φωνή του υπουργού Ανάπτυξης και αντιπροέδρου της ΝΔ, Αδωνι Γεωργιάδη, να λέει το αμίμητο: «Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις!»

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...