213
Στιγμιότυπο από το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ για τους εμβολιασμούς | YouTube/ Alexis Tsipras

Με… επίθεση στον Αδωνι Γεωργιάδη η πολυαναμενόμενη καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ για τους εμβολιασμούς

Protagon Team Protagon Team 18 Νοεμβρίου 2021, 17:50
Στιγμιότυπο από το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ για τους εμβολιασμούς
|YouTube/ Alexis Tsipras

Με… επίθεση στον Αδωνι Γεωργιάδη η πολυαναμενόμενη καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ για τους εμβολιασμούς

Protagon Team Protagon Team 18 Νοεμβρίου 2021, 17:50

Ωδινεν όρος και έτεκεν μυν; Μήνες περιμέναμε την επικοινωνιακή εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των εμβολιασμών –και πώς να γίνει όταν ακόμα και το καλοκαίρι ο Παύλος Πολάκης υπονόμευε και από το βήμα της Βουλής τα εμβόλια για τον κορονοϊό– και τελικά μας προέκυψε, προς το παρόν τουλάχιστον, ένα βιντεάκι 36 δευτερολέπτων –με αιχμές μάλιστα για την κυβέρνηση.

Από την Κουμουνδούρου έφτασαν, εξάλλου, στο σημείο να υποστηρίξουν ότι «από την πρώτη στιγμή» ο ΣΥΡΙΖΑ «ανέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού με όσα μέσα διαθέτει στον δημόσιο διάλογο και σε όλους τους χώρους που δρα και παρεμβαίνει» –προφανώς σε αυτά τα «μέσα» δεν εννοούν τον βουλευτή Χανίων και πρώην αν. υπουργό Υγείας. Και προσέθεσαν ότι «αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποτυγχάνει συστηματικά να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, ο ΣΥΡΙΖΑ εντείνει τη δική του προσπάθεια, με μια επικοινωνιακή καμπάνια να πειστούν όλοι, νέοι και μεγαλύτεροι. Με κεντρικό σύνθημα τη λέξη “Ζωή”, καλούμε όλες και όλους να εμβολιαστούν για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές ακόμη κι αν νοσήσουμε. Εμβολιαζόμαστε. Είμαστε θετικοί στη ζωή».

Στο βίντεο που δημοσιοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ μια κοπέλα χτυπά ένα τατουάζ με τη λέξη «Ζωή» στο μπράτσο και λέει «Εμβολιάζομαι, είμαι θετική στη ζωή».

Το ενδιαφέρον είναι ότι σε ένα σημείο ακούγεται η φωνή του Αδωνι Γεωργιάδη, υπουργού Ανάπτυξης, να λέει το αμίμητο: «Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις!»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...