195
Το δυστύχημα συνέβη έξω από κέντρο δεξιώσεων | Intime/ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ

Τραγωδία στην Καβάλα: Τρεις νεκροί σε τροχαίο έξω από γαμήλιο γλέντι

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουλίου 2021, 11:00
Το δυστύχημα συνέβη έξω από κέντρο δεξιώσεων
|Intime/ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ

Τραγωδία στην Καβάλα: Τρεις νεκροί σε τροχαίο έξω από γαμήλιο γλέντι

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουλίου 2021, 11:00

Τρεις νεκροί και τρεις σοβαρά τραυματισμένοι είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη γύρω στις εννέα το βράδυ της Παρασκευής στην Καβάλα, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει αναστροφή στη μέση του οδοστρώματος προκειμένου να μπει σε νησίδα στάθμευσης που υπήρχε στη μια μεριά του δρόμου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μια μηχανή που διέρχονταν εκείνη τη στιγμή από το σημείο.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση σκοτώθηκε ακαριαία ο οδηγός της μηχανής, ενώ η μηχανή, που σύρθηκε για κάποια μέτρα πάνω στο πεζοδρόμιο, τραυμάτισε θανάσιμα αλλά δύο άτομα που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σημείο.

Στην περιοχή όπου συνέβη το τραγικό συμβάν υπάρχει κέντρο δεξιώσεων και βρίσκονταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι με αποτέλεσμα να υπήρχαν πολλά άτομα επί του πεζοδρομίου που τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα περίμεναν να εισέλθουν στο μαγαζί.

Ο νεαρός οδηγός της μηχανής που σκοτώθηκε ακαριαία είναι από την Καβάλα, 32 ετών, και πατέρας ενός βρέφους που επρόκειτο να το βαφτίσει τον επόμενο μήνα. Οι δυο άλλοι νεκροί, μια γυναίκα με τον γιο της, 61 και 39 ετών αντίστοιχα, προέρχονταν από τη Δράμα και ήταν καλεσμένοι του γάμου. Οι τραυματίες είναι 52, 68 και 68 ετών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...