310
Εικόνα από το τραγικό δυστύχημα στον Πύργο όπου έχασε τη ζωή του ένα βρέφος | Patris News

Τραγωδίες στην άσφαλτο – Εξι νεκροί, μεταξύ τους και βρέφος, σε τρία τροχαία

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2020, 12:48
Εικόνα από το τραγικό δυστύχημα στον Πύργο όπου έχασε τη ζωή του ένα βρέφος
|Patris News

Τραγωδίες στην άσφαλτο – Εξι νεκροί, μεταξύ τους και βρέφος, σε τρία τροχαία

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2020, 12:48

Τρία τροχαία δυστυχήματα μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Πρέβεζα, στον Πύργο και στη Νάξο, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένα βρέφος 16 μηνών.

Το βράδυ του Σαββάτου, στο ύψος της περιοχής Λαστέικα, του Πύργου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος και είχε κατεύθυνση από τον Πύργο προς την Πάτρα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 33χρονος και στο οποίο επέβαιναν η 25χρονη σύζυγός του και το 16 μηνών παιδί τους, το οποίο βρισκόταν σε παιδικό κάθισμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Μετά την σύγκρουση οι επιβάτες και των δύο αυτοκινήτων διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του βρέφους. Οι τρεις ενήλικοι νοσηλεύονται τραυματισμένοι.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας του Πύργου προχώρησαν στη σύλληψη του 26χρονου οδηγού.

Εικόνα από το δυστύχημα στη Νάξο

Τα ξημερώματα της Κυριακής είχαμε μια ακόμη οικογενειακή τραγωδία στη Νάξο.

Γύρω στη 01:30 στην επαρχιακή οδό Νάξου – Γλινάδου αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του λόγω ταχύτητας, πέρασε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου, χτύπησε πάνω σε δέντρο και στη συνέχεια εξοστρακίστηκε στην άλλη πλευρά, όπου και επέπεσε σε πέτρινο τοίχο.

Από το όχημα ανασύρθηκε από το πίσω κάθισμα νεκρή μία γυναίκα και τραυματίες ένας άνδρας, που ήταν ο σύζυγός της, και τα τρία παιδιά τους.

Ο άνδρας και τα ανήλικα παιδιά μεταφέρθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες με ελικόπτερο στην Αθήνα καθώς η κατάστασή τους είναι κρίσιμη.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής, στις 06:40, σημειώθηκε πολύνεκρο δυστύχημα στο 21ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τρεις άνδρες και μία γυναίκα.

Το prevezanews.gr ανέφερε ότι πρόκειται για τρία νεαρά άτομα, κάτοικοι Πρέβεζας (δύο άνδρες, μια γυναίκα) που επέβαιναν στο όχημα και ένας συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, οδηγός του δεύτερου οχήματος, επίσης κάτοικος Πρέβεζας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...