185
Η Κέιτι Πέρι και η εντυπωσιακή της μεταμόρφωση στο Met Gala του 2019 | Reuters

Θύμα του κορονοϊού και το Met Gala – Αναβάλλεται επ’ αόριστον

Protagon Team Protagon Team 17 Μαρτίου 2020, 15:05
Η Κέιτι Πέρι και η εντυπωσιακή της μεταμόρφωση στο Met Gala του 2019
|Reuters

Θύμα του κορονοϊού και το Met Gala – Αναβάλλεται επ’ αόριστον

Protagon Team Protagon Team 17 Μαρτίου 2020, 15:05

Η μεγαλύτερη βραδιά της μόδας που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου δεν θα διεξαχθεί όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Αιτία – τι άλλο; – ο κορονοϊός που οδήγησε την «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ» στην απόφαση να βάλει λουκέτο σε κάποιες δραστηριότητες.

Το περιοδικό Vogue ανακοίνωσε ότι το Met Gala 2020, το οποίο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 4 Μαΐου, αναβλήθηκε επ’ αόριστον εξαιτίας των ανησυχιών για την εξάπλωση της επιδημίας.

Το Met Gala, η σπουδαιότερη ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση στο ημερολόγιο της μόδας, διοργανώνεται για τους σκοπούς του Costume Institute (Ινστιτούτου Κοστουμιών) του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Η είδηση της αναβολής του ακολούθησε την ανακοίνωση του Μητροπολιτικού Μουσείου την περασμένη Πέμπτη ότι θα κλείσει τις πύλες «μέχρι νεωτέρας» καθώς δύο από τους εργαζόμενους του παρουσίασαν συμπτώματα του ιού.

Σε άρθρο της η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, Άννα Γουίντουρ, επιβεβαίωσε την αναβολή του γκαλά.

Οσον αφορά το θέμα «Για τον Χρόνο: Μόδα και Διάρκεια», η ιδέα ήταν να «ακολουθηθούν τα ίχνη της μόδας από το 1870 μέχρι σήμερα, με ένα άτακτο χρονολόγιο ως μέρος του εορτασμού των 150 χρόνων του Μουσείου».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...