224
Εικόνα από το σημείο της επίθεσης | thestival.gr

Θεσσαλονίκη: Την Πέμπτη απολογείται ο 53χρονος που επιτέθηκε με τσεκούρι στη σύζυγό του

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2019, 12:10
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 17/07/2019 15:30
Εικόνα από το σημείο της επίθεσης
|thestival.gr

Θεσσαλονίκη: Την Πέμπτη απολογείται ο 53χρονος που επιτέθηκε με τσεκούρι στη σύζυγό του

Protagon Team Protagon Team 17 Ιουλίου 2019, 12:10
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 17/07/2019 15:30

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται η 53χρονη γυναίκα, που δέχθηκε επίθεση με τσεκούρι από τον σύζυγό της, σε πολυσύχναστο δρόμο στους Αμπελόκηπους.

Η γυναίκα, που είναι από τη Μολδαβία, έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, είχε μεγάλη αιμορραγία και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, το χειρουργείο εξελίχθηκε ομαλά και η γυναίκα έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Τις επόμενες μέρες θα αποσωληνωθεί ενώ εκτιμάται ότι τα τραύματα δεν θα της αφήσουν μακροχρόνιο πρόβλημα.

Ο φερόμενος ως δράστης του αιματηρού επεισοδίου, αφού τραυμάτισε τη σύζυγό του με το τσεκούρι, αποπειράθηκε να διαφύγει με αυτοκίνητο, εντούτοις εντοπίστηκε από εν αποστρατεία αστυνομικό με τη βοήθεια τριών πολιτών και ακινητοποιήθηκε, ενώ συνελήφθη από αστυνομικούς που προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο.

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας-οπλοχρησίας, για ενδοοικογενειακή βία και για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Η τελευταία πράξη συνδέεται με την προσπάθειά του να επιτεθεί στον εν αποστρατεία αστυνομικό και τους τρεις περίοικους που έσπευσαν να τον ακινητοποιήσουν μετά το επεισόδιο. Οι λόγοι που οδήγησαν στην επίθεση παραμένουν άγνωστοι.

Ο φερόμενος ως δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Ο κατηγορούμενος, με καταγωγή από την Γεωργία, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ προανακριτικά φέρεται να κατέθεσε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη γυναίκα του. Μέχρι να απολογηθεί σε ανακριτή παραμένει σε καθεστώς κράτησης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...