315
Μπροστά στις εκλογές, τι είναι ένα εμπάργκο; | George Vitsaras / SOOC

Δούρου και Ηλιόπουλος «σπάνε» το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2019, 18:21
Μπροστά στις εκλογές, τι είναι ένα εμπάργκο;
|George Vitsaras / SOOC

Δούρου και Ηλιόπουλος «σπάνε» το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2019, 18:21

Εχουν περάσει οκτώ μήνες από την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει εμπάργκο στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ηταν το βράδυ της 25ης Ιουλίου όταν το κυβερνών κόμμα πήρε αυτήν την αμφιλεγόμενη απόφαση. Αφορμή είχε σταθεί ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή ο οποίος είχε προαναγγείλει την αλλαγή των ηγεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Τότε, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε βγάλει μία εμπρηστική ανακοίνωση που ανέφερε:

«Μετά από τη χυδαία επίθεση στο πρόσωπο των αρχηγών του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας, που σε εντεταλμένη υπηρεσία εκτέλεσε ο ΣΚΑΪ, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του δεν θα συμμετέχουν πλέον σε εκπομπές του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού».

Δεν πέρασε αρκετός καιρός και το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου επιβεβαιώθηκε πλήρως – η κυβέρνηση άλλαξε βιαστικά τις ηγεσίες της Πυροσβεστικές και της ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο συνέχισε να απαγορεύει σε στελέχη του να παραστούν σε εκπομπές του ΣΚΑΪ.

Το πείσμα του Μαξίμου όμως φαίνεται ότι κάμπτεται υπό την πίεση των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Ρουά ματ» με τη Νίκη Λυμπεράκη διοργανώνει δύο μεγάλα ντιμπέιτ για τις αναμετρήσεις των υποψηφίων της Αθήνας και της Αττικής και όπως προαναγγέλθηκε παρόντες θα είναι τόσο ο κ. Ηλιόπουλος, μέχρι πρότινος υφυπουργός Εργασίας και τώρα υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η γνωστή και μη εξαιρετέα κυρία Δούρου.

Φαίνεται πως στο Μαξίμου τα ζύγισαν και αποφάσισαν ότι δεν άξιζε να στερήσουν τον τηλεοπτικό χρόνο από τους υποψηφίους τους για ένα καλοκαιρινό καπρίτσιο. Ειδικά την στιγμή που τόσο η Ρένα Δούρου όσο και ο Νάσος Ηλιόπουλος έχουν ανάγκη από λίγη «καλή δημοσιότητα» –αν υπολογίσουμε τις δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν.

Κάπως έτσι, την Τετάρτη 1η Μαϊου, η εκπομπή του ΣΚΑΪ θα είναι αφιερωμένη στους υποψήφιους περιφερειάρχες Αττικής και θα έχει καλεσμένους τους: Ρένα Δούρου, Γιώργο Πατούλη, Γιάννη Σγουρό και Γιάννη Πρωτούλη.

Και την Τετάρτη 8 Μαϊου, για το Δήμο της Αθήνας, θα μιλήσουν οι: Κώστας Μπακογιάννης, Νάσος Ηλιόπουλος, Παύλος Γερουλάνος και Νίκος Σοφιανός.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...