221
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον πρόσφατο τελικό του τουρνουά του Ντουμπάι με αντίπαλο τον Ρότζερ Φέντερερ | REUTERS

Στο Τατόι το Davis Cup – Στους αντιπάλους μας και η Βόρεια Μακεδονία

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2019, 15:16
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον πρόσφατο τελικό του τουρνουά του Ντουμπάι με αντίπαλο τον Ρότζερ Φέντερερ
|REUTERS

Στο Τατόι το Davis Cup – Στους αντιπάλους μας και η Βόρεια Μακεδονία

Protagon Team Protagon Team 6 Μαρτίου 2019, 15:16

Τον Στέφανο Τσιτσιπά θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά το ελληνικό κοινό, τον Σεπτέμβριο, στους αγώνες του Davis Cup, που θα γίνουν στο Τατόι, όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF).

Οι αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος ανδρών θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Tatoi Club, το οποίο πέρυσι φιλοξένησε τους αγώνες του Fed Cup (παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών), όπου η εθνική γυναικών με την Μαρία Σάκκαρη στο δυναμικό της, είχε ανέβει κατηγορία.

Τώρα, θα είναι η σειρά της εθνικής ανδρών, με την οποία θα αγωνιστεί και ο κορυφαίος έλληνας τενίστας, μαζί με τον Μάρκο Καλοβελώνη, τον μικρό του αδελφό Πέτρο Τσιτσιπά και τον Μιχάλη Περβολαράκη.

Η χώρα μας αγωνίζεται στο Group III της ευρωαφρικανικής ζώνης, στο οποίο συμμετέχουν οκτώ χώρες. Αντίπαλοι της Ελλάδας θα είναι η Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, η Εσθονία, η Λετονία, το Λουξεμβούργο, το Μονακό, το Μαυροβούνιο και η Πολωνία.

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης, Σπύρος Ζαννιάς, δήλωσε: «Εκφράζοντας ολόκληρη την οικογένεια του ελληνικού τένις, θέλω να ευχαριστήσω την διεθνή ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη της στην ΕΦΟΑ και είμαι βέβαιος ότι η διοργάνωση θα είναι άψογη. Δύο συνεχόμενα χρόνια, αναλαμβάνουμε παγκόσμιες διοργανώσεις, γεγονός που πιστοποιεί την αγάπη και εκτίμηση προς την ΕΦΟΑ της διεθνούς οικογένειας του τένις. Η συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά σηματοδοτεί την άνοδο της εθνικής μας και μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη θα κυνηγήσει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...