282
Η μαύρη Mercedes του εκτελεσθέντος φαρμακοποιού έξω από το σπίτι του στο Ν. Ψυχικό | INTIMEnews

Τι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη δολοφονία στο Ν. Ψυχικό – Τι έδειξαν οι κάμερες

Protagon Team Protagon Team 9 Σεπτεμβρίου 2018, 10:47
Η μαύρη Mercedes του εκτελεσθέντος φαρμακοποιού έξω από το σπίτι του στο Ν. Ψυχικό
|INTIMEnews

Τι κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη δολοφονία στο Ν. Ψυχικό – Τι έδειξαν οι κάμερες

Protagon Team Protagon Team 9 Σεπτεμβρίου 2018, 10:47

Τα κίνητρα των αυτουργών της εν ψυχρώ δολοφονίας του 57χρονου φαρμακοποιού, το πρωί του Σαββάτου στο Νέο Ψυχικό, διερευνούν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών.

Όλα δείχνουν ότι το χτύπημα έγινε από επαγγελματία εκτελεστή, δεδομένου του τρόπου με τον οποίο πλησίασε και πυροβόλησε ο δράστης το θύμα, αλλά και του ότι δεν βρέθηκαν κάλυκες στο σημείο (χρησιμοποιήθηκε δηλ. περίστροφο για να μην μείνει κανένα απολύτως ίχνος).

Από την οικογένεια του 57χρονου διαβεβαίωναν πως δεν είχε δεχθεί καμία απειλή στο παρελθόν, ούτε είχε μιλήσει για κάτι που τον απασχολούσε στα επαγγελματικά του.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες εκτιμήσεις, πίσω από τη δολοφονία του κρύβονται προσωπικές διαφορές ή κάποιο ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χωρίς ωστόσο οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, να είναι σε θέση να διευκρινίσουν περαιτέρω.

Το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για ένα καλά μελετημένο σχέδιο  αφού όπως εκτιμούν στο Ανθρωποκτονιών ο δράστης και οι συνεργοί γνώριζαν καλά την καθημερινότητα του φαρμακοποιού και με λεπτομέρειες το πρόγραμμα του και ήξεραν καλά πότε πρέπει να χτυπήσουν: στις 9.35 την ώρα που ο 57χρονος έφευγε με το αυτοκίνητό του από την κατοικία του στο Νέο Ψυχικό.

Ο εκτελεστής του τον περίμενε στη γωνία της οδού Πλαστήρα σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο και μόλις τον είδε να βγαινει με το μαύρο Mercedes απο το υπογειο γκαράζ του σπιτιού τον πλησίασε, φέρεται κάτι να του είπε και αμέσως μετά σήκωσε το περίστροφο και τον πυροβόλησε στο κεφάλι και το σώμα.

Τρέχοντας έφυγε προς την οδό Πλαστήρα, επιβιβάστηκε ξανά στο όχημα του συνεργού του που τον περίμενε και εξαφανίστηκαν.

Σε αναζήτηση περισσότερων στοιχείων, οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, εξετάζουν με προσοχή το υλικό απο τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας της περιοχής .

Τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει η νεκροτομή του 57χρονου πατέρα δυο παιδιών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...