171
(φωτογραφία αρχείου) | ΑΠΕ / Φώτης Πλέγας Γ.

Υπόθεση Φλώρου: Η ιατρός λέει ότι πλαστογραφήθηκε η υπογραφή της

Protagon Team Protagon Team 31 Αυγούστου 2018, 21:07
(φωτογραφία αρχείου)
|ΑΠΕ / Φώτης Πλέγας Γ.

Υπόθεση Φλώρου: Η ιατρός λέει ότι πλαστογραφήθηκε η υπογραφή της

Protagon Team Protagon Team 31 Αυγούστου 2018, 21:07

Νέα, σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου.

«Είναι πλαστή η υπογραφή μου στη γνωμάτευση ύπνου που χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά» λέει η πρώην ιατρός του Ευαγγελισμού Καλλιρρόη Λάμπρου, όπως μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΪ.

Η ιατρός, η οποία εργάζεται τώρα στο εξωτερικό, υποστηρίζει ότι ουδέποτε συνάντησε ως ασθενή τον Αριστείδη Φλώρο και ότι ουδέποτε υπέγραψε γνωμάτευση ύπνου για αυτόν. Χαρακτηρίζει πλαστή την υπογραφή της στο έγγραφο που περιέχεται στον εισηγητικό φάκελο του Αριστείδη Φλώρου προς το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας και δηλώνει θιγμένη επαγγελματικώς.

Ακολουθεί η δήλωση της κυρίας Λάμπρου, όπως την παραθέτει ο ΣΚΑΪ.

«Σας γράφω από το εξωτερικό όπου έχω ξεκινήσει να εργάζομαι προσφάτως και έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτά που έμαθα σήμερα. Κατά την τριετή μου παραμονή ως πανεπιστημιακή υπότροφος στο Εργαστήριο Μελέτης Υπνου του Ευαγγελισμού ουδέποτε συνάντησα τον κ. Φλώρο και ουδέποτε έβαλα την υπογραφή μου σε σχετική γνωμάτευση μελέτης ύπνου. Η φερόμενη ως υπογραφή μου ήταν πλαστή και χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για λόγο τον οποίο και δεν γνωρίζω. Εχει θιγεί η ιατρική μου τιμή και ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί η αλήθεια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...