243
Με Ερντογάν και με Ρίβλιν | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/CreativeProtagon

Παυλόπουλος: Από τον καναπέ με τον Ερντογάν, στις πολυθρόνες με τον Ρίβλιν

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2018, 17:33
Με Ερντογάν και με Ρίβλιν
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/CreativeProtagon

Παυλόπουλος: Από τον καναπέ με τον Ερντογάν, στις πολυθρόνες με τον Ρίβλιν

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2018, 17:33

Το πάθημα έγινε μάθημα στο Προεδρικό. Πενήντα ημέρες πέρασαν από την τελευταία επίσκεψη ξένου προέδρου στην Αθήνα –ήταν ο Ταγίπ Ερντογάν στις 7 Δεκεμβρίου που διέβη το κατώφλι του Μεγάρου της Ηρώδου Αττικού και θρονιάστηκε στον όμορφο καναπέ, αφήνοντας τον οικοδεσπότη έλληνα ομόλογό του να κάθεται στη γωνιά συνεσταλμένος. Ηταν μια ομολογουμένως άχαρη εικόνα, το φωτογραφικό κάδρο μιας κακής συνάντησης μεταξύ δύο ηγετών που μόνο ισότιμοι δεν έμοιαζαν.

Τώρα, επτά εβδομάδες μετά από εκείνη την ατυχή στιγμή, ο Προκόπης Παυλόπουλος βρέθηκε να υποδέχεται στο Προεδρικό τον ισραηλινό πρόεδρο Ρεουβέν Ρίβλιν. Και ως δια μαγείας στο κάδρο δεν υπήρχε πια ο καναπές, αλλά δύο πολυθρόνες. Που επέτρεψαν στον κ. Παυλόπουλο να κρατά τη θέση του και να ανταλλάσσει φιλοφρονήσεις, ίσως περισσότερες απ’ ό,τι συνηθίζεται, με τον ισραηλινό ομόλογό του. O Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε για την ΠΓΔΜ, έδωσε πάσα στον Ρεουβέν Ρίβλιν για την Ιερουσαλήμ λέγοντας ότι «οι τρεις πυλώνες του ευρωπαϊκού πολιτισμού είναι η Αθήνα, η Ρώμη και η Ιερουσαλήμ» και βεβαίως απέφυγε τα… ατυχήματα.

267807
Προεδρικό 29 Ιανουαρίου 2018. Ο Προκόπης Παυλόπουλος με τον Ρεουβέν Ρίβλιν
ÅÐÉÓÇÌÇ ÅÐÉÓÊÅØÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÔÇÓ ÔÏÕÑÊÉÁÓ ÑÅÔÆÅÐ ÔÁÃÉÐ ÅÑÍÔÏÃÁÍ ÓÔÇÍ ÅËËÁÄÁ ÊÁÔ' ÉÄÉÁÍ ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÐÑÏÊÏÐÇ ÐÁÕËÏÐÏÕËÏÕ ÊÁÉ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÔÇÓ ÔÏÕÑÊÉÁÓ ÔÁÃÉÐ ÅÑÍÔÏÃÁÍ
Προεδρικό, 7 Δεκεμβρίου 2017. Ο Προκόπης Παυλόπουλος στη γωνιά του καναπέ με τον Ταγίπ Ερντογάν

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...