220
Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί | EPA/CEM TURKEL

Μπαχτσελί: «Υστερικός ο Καμμένος, οι Ελληνες τρίζουν τα δόντια, αλλά θα τα ξεριζώσουμε»

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2018, 13:08
Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί
|EPA/CEM TURKEL

Μπαχτσελί: «Υστερικός ο Καμμένος, οι Ελληνες τρίζουν τα δόντια, αλλά θα τα ξεριζώσουμε»

Protagon Team Protagon Team 10 Απριλίου 2018, 13:08

Στον χορό των εμπρηστικών δηλώσεων κατά της Ελλάδας μπήκε και ο αρχηγός του τουρκικού εθνικιστικού Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο οποίος καταφέρθηκε προσωπικά κατά του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου, αλλά και κατά των ελλήνων πολιτικών στο σύνολό τους.

Σε ομιλία του την Τρίτη στην ΚΟ του κόμματός του, ο Μπαχτσελί είπε με αφορμή τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για μεταφορά στρατιωτικών και προσωπικού στα νησιά του Αιγαίου ότι ο έλληνας υπουργός «ξέχασε τις σημαίες που τους καταδίωκαν και τους έριξαν στη θάλασσα», υπενθυμίζοντας και αυτός, όπως και άλλοι τούρκοι πολιτικοί, την Μικρασιατική Καταστροφή.

Εμφανίστηκε ακόμη βέβαιος ο αρχηγός του κόμματος των Γκρίζων Λύκων ότι «αν το θέλουν, θα επαναλάβουμε την ιστορία. Για εμάς είναι παιχνιδάκι. Αν χρειαστεί μπορούμε να τους διώξουμε ξανά στη θάλασσα,  αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσουν με το να διαφύγουν στη Αθήνα».

Ειδικότερα για τον υπουργός Αμυνας είπε ότι «έχει επηρεαστεί από την ελληνική μυθολογία, ζηλεύει τον Δία, μιμείται τον Απόλλωνα και προσπαθεί να γίνει Ποσειδώνας. Αν έχει κρίση υστερίας, να μπει σε κλινική».

Για τους Ελληνες είπε ότι «οι πρόγονοί τους πλήρωσαν το τίμημα για την εχθρότητα απέναντι στους Τούρκους και έλαβαν απάντηση στο πεδίο μαχών.

» Η Ελλάδα είναι μία χώρα που δεν είναι μεγαλύτερη από το Ικόνιο. Οι ανεύθυνοι πολιτικοί τους τρίζουν τα δόντια. Εμεις, αν χρειαστεί, ξέρουμε να ξεριζώσουμε και να σπάσουμε αυτά τα δόντια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...