264
Η Μενούνος είχε κάνει την επέμβαση το περασμένο καλοκαίρι | EPA/JUSTIN LANE

Μήνυμα θάρρους από τη Μαρία Μενούνος με βίντεο μετά την επέμβαση για όγκο

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2017, 12:31
Η Μενούνος είχε κάνει την επέμβαση το περασμένο καλοκαίρι
|EPA/JUSTIN LANE

Μήνυμα θάρρους από τη Μαρία Μενούνος με βίντεο μετά την επέμβαση για όγκο

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2017, 12:31

Θάρρος και αισιοδοξία δίνει η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος σε όσους αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση με αυτή με ένα βίντεο που ανέβασε από την προσωπική της περιπέτεια με τον όγκο στον εγκέφαλο.

Πριν από ένα εξάμηνο είχε σοκάρει και είχε συγκινήσει με την παραδοχή ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που απαιτεί μια λεπτή επέμβαση στον εγκέφαλο.

Μπήκε στο χειρουργείο και κατάφερε να βγει δυνατή και να αναρρώσει. Πλέον έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της, αλλά δεν ξεχνά να δώσει κουράγιο σε όσους βρεθούν σε ανάλογη περιπέτεια.

Την Παρασκευή, η ελληνοαμερικανίδα, που είχε παρουσιάσει την Eurovision της Αθήνας, ανέβασε στο Facebook ένα βίντεο στην επέτειο των έξι μηνών από την επέμβαση.

Σε αυτό φαίνεται μία ημέρα μετά την επέμβαση να δέχεται βοήθεια από την καλύτερή της φίλη εδώ και πολλά χρόνια που την ταΐζει και της δίνει νερό. Αν και καθηλωμένη στο κρεβάτι με δυσκολία να κάνει αυτές τις απλές κινήσεις, μοιάζει ωστόσο να έχει ξεφύγει από μεγάλο κίνδυνο.c

This video was taken 24 hours after my brain surgery. I still can’t believe that you can eat and speak normally so soon after. It was hard to keep my eyes open bc i was seeing double at this point. I’ve received so many messages from people saying that my story has helped them, and on my 6 month anniversary I wanted to share this so if you are about to go through this you can see with your own eyes what it can be like. Everyone is different…but if I can ease your fears a bit I would like to. Also want to stress the importance of friends! @alyssawallerce my best friend of 26 years was by my side for months and she fed me this first meal (broth)…it’s a journey and you need help so Don’t be afraid to ask for it.

Geplaatst door Maria Menounos op Vrijdag 8 december 2017

 

«Aυτό το βίντεο τραβήχτηκε 24 ώρες μετά την εγχείρηση στον εγκέφαλό μου. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορώ να φάω και να μιλήσω φυσιολογικά τόσο γρήγορα. Ηταν δύσκολο να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά, επειδή τα έβλεπα όλα διπλά.

» Ελαβα τόσα πολλά μηνύματα από ανθρώπους που λένε πως η ιστορία μου τους βοήθησε κι έτσι στους έξι μήνες από το χειρουργείο ήθελα να μοιραστώ αυτό μαζί σας, για να δείτε με τα μάτια σας πώς είναι τα πράγματα. Ο καθένας είναι διαφορετικός, αλλά θα ήθελα -αν μπορώ- να μαλακώσω κάπως τον φόβο σας και να τονίσω τη σημασία των φίλων», έγραψε.

«Είναι ένα μεγάλο ταξίδι μην φοβηθείτε να ζητήσετε βοήθεια», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...