59
| Ξανθή Μπαξεβάνη

Λαγάνα με υγρό προζύμι, μέλι και ταχίνι

Bostanistas Bostanistas 12 Μαρτίου 2016, 12:50

Λαγάνα με υγρό προζύμι, μέλι και ταχίνι

Bostanistas Bostanistas 12 Μαρτίου 2016, 12:50

Όσοι δοκίμασαν την περασμένη Καθαρά Δευτέρα, είπαν ότι είναι η καλύτερη λαγάνα που έχουν φάει και τους θυμίζει κάτι από τα παλιά. Η απόφαση να φτιαχτεί αυτή η λαγάνα πάρθηκε με τη σκέψη: «γιατί να μην κάνω και λαγάνα με προζύμι». Έτσι την Κυριακή άρχισε η προετοιμασία της και πρωί-πρωί της Δευτέρας ψήθηκε.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...