134
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση των 6 μ.μ. την Τρίτη. Υποσχέθηκε «σαρωτικούς» ελέγχους στην κυκλοφορία | INTIMEnews

Χαρδαλιάς: Τα παιδιά δεν θα βγουν φέτος για τα κάλαντα

Protagon Team Protagon Team 22 Δεκεμβρίου 2020, 18:27
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση των 6 μ.μ. την Τρίτη. Υποσχέθηκε «σαρωτικούς» ελέγχους στην κυκλοφορία
|INTIMEnews

Χαρδαλιάς: Τα παιδιά δεν θα βγουν φέτος για τα κάλαντα

Protagon Team Protagon Team 22 Δεκεμβρίου 2020, 18:27

Αυστηρά μέτρα για να μην επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας ανακοίνωσε στην έκτακτη ενημέρωση της Τρίτης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Αφού κατέστησε σαφές για ακόμη μία φορά ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά, διεμήνυσε ότι δεν θα πάμε σε ρεβεγιόν ούτε θα είμαστε με μεγάλες παρέες.

«Γύρω από το τραπέζι μπορούν να συγκεντρωθούν μέχρι δύο οικογένειες και έως εννέα άτομα», τόνισε.

Επίσης, ενημέρωσε ότι ισχύει κανονικά η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10.00 το βράδυ ως τις 5.00 το πρωί, με μοναδική «εξαίρεση», εντός εισαγωγικών, όπως είπε, τους… ελέγχους των Αρχών, που θα είναι σαρωτικοί.

Δεν θα βγουν φέτος τα παιδιά για κάλαντα.

Για τις εκκλησίες, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι επιτρέπεται η τέλεση λειτουργιών τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και των Φώτων. Επιτρέπονται μέχρι 25 άτομα στις εκκλησίες και μέχρι 50 στους Μητροπολιτικούς Ναούς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...