168
Από παλαιότερη κινητοποίηση οδηγών ταξί | In Time News / ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τραβούν χειρόφρενο τα ταξί την Τετάρτη

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2023, 21:21
Από παλαιότερη κινητοποίηση οδηγών ταξί
|In Time News / ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τραβούν χειρόφρενο τα ταξί την Τετάρτη

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2023, 21:21

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν τα ταξί την Τετάρτη, αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο για τους ελεύθερους επαγγελματίες που βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση.

Oπως ανέφερε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), «την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου ο κλάδος μας συμμετέχει στην ομοβροντία αντιδράσεων από φορείς και συλλόγους αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών που πλήττονται από το φορολογικό νομοσχέδιο».

Τα ταξί στην Αττική θα σταματήσουν να πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 6:00 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Από την πλευρά της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί (ΠΟΕΙΑΤΑ), κήρυξε απεργία από τις 5:00 το πρωί της Τετάρτης έως τις 5:00 το πρωί της Πέμπτης.

Την ίδια ημέρα κινητοποιήσεις διοργανώνουν δεκάδες φορείς αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών σε όλη τη χώρα. Το ραντεβού των διαδηλωτών στην Αθήνα είναι στις 11.30 π.μ., στην Ομόνοια, όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Οικονομικών.

Συγκεκριμένα αποφάσεις αποχής από την εργασία ή απεργίας έχουν λάβει, εκτός από τους ιδιοκτήτες ταξί, οι δικηγόροι, ιδιώτες ιατροί, συμβολαιογράφοι, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης, έμποροι – βιοτέχνες κ.ά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...