234
Στιγμιότυπα από το βίντεο του ξυλαδαρμού που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star Channel | ΥοuΤube /Star Channel

Συνελήφθησαν τρία κορίτσια ηλικίας 16, 14 και 13 ετών, για τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης στο Περιστέρι

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2023, 11:08
Στιγμιότυπα από το βίντεο του ξυλαδαρμού που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star Channel
|ΥοuΤube /Star Channel

Συνελήφθησαν τρία κορίτσια ηλικίας 16, 14 και 13 ετών, για τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης στο Περιστέρι

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2023, 11:08

Τρία κορίτσια ηλικίας 16, 14 και 13 ετών, αντίστοιχα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ για τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης μέσα σε Γυμνάσιο στο Περιστέρι.

Για το ίδιο περιστατικό αναζητείται ένας ακόμη ανήλικος για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, καθώς βιντεοσκόπησε και διαμοίρασε το βίντεο του ξυλοδαρμού.

«Αυτή τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου… εφόσον έφτασαν σε αυτό το σημείο μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Εδώ μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά. Για ασήμαντη αφορμή… κάποιοι το παίζουν αρχηγοί μέσα στο σχολείο», δήλωσε ο πατέρας της μαθήτριας που διακρίνεται στο βίντεο πεσμένη στο έδαφος να δέχεται απανωτά χτυπήματα από τις τρεις συλληφθείσες.

«Πήγαμε στο “Παίδων” την εξέτασε γιατρός, έκανε αξονική… είχε πονοκέφαλο από τα χτυπήματα στο κεφάλι, στο σώμα είχε κάτι εκδορές. Μετά την Αστυνομία δεχόταν απειλητικά μηνύματα ότι “θα σε αποτελειώσουμε” και τέτοια…», κατήγγειλε  ο πατέρας της 14χρονης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. την Τρίτη:

Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μεσημβρινές ώρες της 17-11-2023 στο Περιστέρι, -3- ανήλικες, ηλικίας 16, 14 και 13 ετών, για σωματικές βλάβες και απειλή σε βάρος συνομήλικής τους στο Περιστέρι.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω ανήλικες επιτέθηκαν με λακτίσματα και απείλησαν λεκτικώς 13χρονη συνομήλική τους, εντός σχολικού συγκροτήματος στο Περιστέρι.

Επιπλέον αναζητείται έτερος ανήλικος για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων καθώς βιντεοσκόπησε και διαμοίρασε σε έτερα άτομα την εν λόγω επίθεση.

Η σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...