199
H 12χρονη Ιωάννα στο γυμναστήριο όπου προπονείται | Youtube

«Του έχωσα μια κλωτσιά στα μούτρα» – η 12χρονη περιγράφει πώς έβγαλε νοκ άουτ τον επίδοξο βιαστή της

Protagon Team Protagon Team 8 Ιανουαρίου 2020, 14:28
H 12χρονη Ιωάννα στο γυμναστήριο όπου προπονείται
|Youtube

«Του έχωσα μια κλωτσιά στα μούτρα» – η 12χρονη περιγράφει πώς έβγαλε νοκ άουτ τον επίδοξο βιαστή της

Protagon Team Protagon Team 8 Ιανουαρίου 2020, 14:28

Η 12χρονη Ιωάννα περιέγραψε στην κάμερα του Star Channel πώς κατάφερε να ξεφύγει από την επίθεση του 26χρονου Αλγερινού που της επιτέθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου έξω από το σπίτι της στο Πέραμα (περισσότερα εδώ).

 «Ξαφνικά με έπιασε στο στήθος, εγώ πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλωτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικόβλητος», δήλωσε η μαθήτρια που από τα οκτώ της χρόνια ασχολείται με το Σάντα, κινέζικη πολεμική τέχνη που μοιάζει με το κικ μπόξινγκ.

 «Φοβήθηκα», παραδέχθηκε, «πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω». 

Τελικά όμως, αντέδρασε σχεδόν ενστικτωδώς και με αστραπιαίες κινήσεις έβγαλε νοκ άουτ τον επίδοξο βιαστή της που «προσγειώθηκε» αιμόφυρτος πάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου.

«Ηταν στο ύψος του μπαμπά μου, αλλά εγώ μέσα στην ταραχή μου δεν τον πρόσεξα, ήταν γύρω στα 24 – 25 ετών. Δεν τον είχαμε ξαναδεί στο Πέραμα, πρώτη φορά δηλαδή», πρόσθεσε η 12χρονη.

Πανικόβλητος, ο  δράστης της επίθεσης επιχείρησε να διαφυγει. Λίγη ώρα αργότερα όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς που έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το πρόσωπό του, μελανιασμένο από τα χτυπήματα του θαρραλέου κοριτσιού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...