164
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη τηλεδιάσκεψη με τους ηγέτες | ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με τους ηγέτες που απέκρουσαν τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2020, 13:07
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη τηλεδιάσκεψη με τους ηγέτες
|ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με τους ηγέτες που απέκρουσαν τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2020, 13:07

O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με άλλους έξι ηγέτες κρατών απ΄όλο τον κόσμο που κατάφεραν να αποκρούσουν με επιτυχία το πρώτο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν, πλην του έλληνα πρωθυπουργού, ο καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς, η πρωθυπουργός της Δανίας Μέτε Φρέντερικσεν, ο πρωθυπουργός της Τσεχίας Αντρέι Μπάμπις, του Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου, της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον και η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Αρντερν.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη με άλλους έξι ηγέτες κρατών απ΄ όλο τον κόσμο // ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Βασικό θέμα ήταν η ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι επτά ηγέτες ανέλυσαν τα μέτρα που ελήφθησαν εγκαίρως για τη μείωση της διασποράς του ιού προκειμένου να δοθεί χρόνος στα συστήματα υγείας να ανταπεξέλθουν στην πίεση και να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Συζητήθηκαν ακόμη οι στρατηγικές που εξετάζει κάθε χώρα για την σταδιακή αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων και τη μετάβαση σε μια νέα κανονικότητα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...