569
Η στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ χαστουκίζει τον Κρις Ροκ θα μείνει στην ιστορία των Οσκαρ | REUTERS/Brian Snyder

Συγγνώμη από τον Κρις Ροκ ζήτησε ο Γουίλ Σμιθ για το χαστούκι στα Οσκαρ

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2022, 09:40
Η στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ χαστουκίζει τον Κρις Ροκ θα μείνει στην ιστορία των Οσκαρ
| REUTERS/Brian Snyder

Συγγνώμη από τον Κρις Ροκ ζήτησε ο Γουίλ Σμιθ για το χαστούκι στα Οσκαρ

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2022, 09:40

Ο Γουίλ Σμιθ ζήτησε συγγνώμη από τον Κρις Ροκ μετά το επεισόδιο στην τελετή των Oσκαρ, στο οποίο ανέβηκε στη σκηνή και τον χαστούκισε, λέγοντας ότι η συμπεριφορά του ήταν «απαράδεκτη και αδικαιολόγητη».

«Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Κρις», ανέφερε ο Σμιθ σε δήλωσή του στην οποία παραδέχθηκε ότι «έκανε λάθος».

Νωρίτερα, η Ακαδημία Κινηματογράφου αποδοκίμασε τον Σμιθ για το πρωτοφανές περιστατικό σε ανακοίνωσή της, στην οποία ανέφερε ότι, «η Ακαδημία καταδικάζει τις πράξεις του κ. Σμιθ στη χθεσινή τελετή. Εχουμε ξεκινήσει επίσημη διοικητική εξέταση του περιστατικού και θα διερευνήσουμε περαιτέρω ενέργειες και συνέπειες σύμφωνα με τον εσωτερικό μας κανονισμό και τη νομοθεσία της Καλιφόρνιας».

Σε δήλωσή του που ανέβασε στο Instagram, o Γουίλ Σμιθ ανέφερε: «Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Οσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία εις βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Τζέιντα ήταν υπερβολικό για μένα και αντέδρασα συναισθηματικά».

Ο Σμιθ ζήτησε συγγνώμη από τον Ροκ αλλά και από την Ακαδημία

«Λυπάμαι βαθιά που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας», έγραψε.

Λίγα λεπτά μετά το επεισόδιο, ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε ξανά στη σκηνή, αυτή τη φορά για να πάρει το χρυσό αγαλματίδιο, με το οποίο βραβεύτηκε για την ερμηνεία του στην ταινία, «King Richard (Η μέθοδος των Γουίλιαμς). Στην ομιλία του, ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη από την Ακαδημία και το κοινό, αλλά όχι τον Κρις Ροκ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...