276
H Eλλη Στάη αναρωτιέται... | SOOC

Στάη vs «Ράδιο Αρβύλα»: Το Οpen γνώριζε, άλλα άφησε την παρουσιάστρια να εκτεθεί

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2019, 12:32
H Eλλη Στάη αναρωτιέται...
|SOOC

Στάη vs «Ράδιο Αρβύλα»: Το Οpen γνώριζε, άλλα άφησε την παρουσιάστρια να εκτεθεί

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2019, 12:32

Η Ελλη Στάη βγήκε να μιλήσει για υποκλαπέν υλικό. Ο Αντώνης Κανάκης όμως, τής απάντησε ότι την «εκτός αέρα» συνομιλία της με τον Πρωθυπουργό δεν την βρήκαν οι «Ράδιο Αρβύλα» από κάποια υποκλοπή, αλλά απλούστατα από το web TV του Open (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Σε μία νέα εξέλιξη τώρα, αποκαλύπτεται ότι το κανάλι για το οποίο εργάζεται η κυρία Στάη, γνώριζε από την πρώτη στιγμή τι είχε συμβεί, αλλά άγνωστο γιατί, άφησε το «πρώτο όνομά» του να εκτεθεί με την καταγγελία περί υποκλοπής.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» του Αlpha, o υπαίτιος της «διαρροής» βρέθηκε σχεδόν αμέσως και έχει ήδη απολυθεί, ενώ ο Αντώνης Κανάκης αναμένει τουλάχιστον ένα «συγγνώμη» από την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Οpen που τον κατηγόρησε για υποκλοπή.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ από την πρωινή εκπομπή του καναλιού της Κάντζας έχει ως εξής:

Το Open «άφηνε διαρροές ότι θα ξεκινήσει ΕΔΕ και έψαχναν να δουν τι συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, στο Open γνώριζαν πολύ καλά τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένα πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτό που διέρρευσε το βίντεο έχει απολυθεί, το πρόσωπο που ανάρτησε κατά λάθος το βίντεο στο Web TV. Το πρόσωπο αυτό έχει απολυθεί από όταν συνέβη το περιστατικό. Η επίμαχη συνομιλία δεν έμεινε πολλή ώρα στον αέρα, κατέβηκε γρήγορα. Από το Open δεν θέλουν να δοθεί άλλη έκταση στο περιστατικό. Το κανάλι ήξερε, αλλά η Έλλη Στάη ουδέποτε ενημερώθηκε για το περιστατικό αυτό και ουδέποτε ενημερώθηκε ότι το κανάλι γνώριζε και την άφησε να βγάλει την ανακοίνωση αυτή. Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι περιμένει και από την Έλλη Στάη ένα συγγνώμη ο Αντώνης Κανάκης. Ουσιαστικά, είναι εκείνη που τον κατηγόρησε για υποκλοπή». 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...