152
Oι τέσσερις Ισραηλινοί ζωντανοί στα πρώτα πλάνα στα χέρια των ενόπλων της Χαμάς και στο τέλος νεκροί, μετά την εκτέλεσή τους, πεσμένοι στον δρόμο | /twitter.com/GLNoronha/status

Σοκαριστικό βίντεο από την εισβολή της Χαμάς: Ισραηλινοί όμηροι εκτελούνται στον δρόμο

Protagon Team Protagon Team 10 Οκτωβρίου 2023, 12:07
Oι τέσσερις Ισραηλινοί ζωντανοί στα πρώτα πλάνα στα χέρια των ενόπλων της Χαμάς και στο τέλος νεκροί, μετά την εκτέλεσή τους, πεσμένοι στον δρόμο
| /twitter.com/GLNoronha/status

Σοκαριστικό βίντεο από την εισβολή της Χαμάς: Ισραηλινοί όμηροι εκτελούνται στον δρόμο

Protagon Team Protagon Team 10 Οκτωβρίου 2023, 12:07

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα ακόμη σκληρό βίντεο από την εισβολή των τρομοκρατών της Χαμάς στους οικισμούς του νότιου Ισραήλ και τις απαγωγές-ομηρίες δεκάδων ισραηλινών αμάχων.

Το σκηνικό της φρίκης εκτυλίσσεται σε ένα κιμπούτς στο νότιο Ισραήλ, ενώ η γνησιότητα του βίντεο επιβεβαιώθηκε από την Washington Post και άλλα ανεξάρτητα μέσα.

Στα πρώτα πλάνα πολίτες με δεμένα τα χέρια πίσω από την πλάτη –ορισμένοι ξυπόλυτοι– οδηγούνται βιαίως από ενόπλους με στρατιωτικές στολές και λίγο αργότερα στο βίντεο από την ίδια περιοχή, διακρίνονται τέσσερα πτώματα πεσμένα στον δρόμο.

Σύμφωνα με τη Washington Post, τα τέσσερα πτώματα φαίνεται να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά (μαλλιά και ρούχα) με τους τέσσερις απαχθέντες από τους τρομοκράτες της Χαμάς στα αμέσως προηγούμενα πλάνα.

Οπως διευκρινίζεται, πρόκειται για τον ίδιο δρόμο, τα ίδια καμένα αυτοκίνητα, την ίδια γειτονιά. Στην αρχή οι ισραηλινοί όμηροι είναι ζωντανοί στα χέρια των ανδρών της Χαμάς και στο τέλος κείτονται νεκροί, έχοντας εκτελεστεί από τους απαγωγείς τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...