157
Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος προσερχόμενος στον Αρειο Πάγο την Τρίτη 15 Μαρτίου | INTIMEnews

«Σκευωρία Νovartis»: Νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

Protagon Team Protagon Team 15 Μαρτίου 2022, 12:58
Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος προσερχόμενος στον Αρειο Πάγο την Τρίτη 15 Μαρτίου
|INTIMEnews

«Σκευωρία Νovartis»: Νέα προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

Protagon Team Protagon Team 15 Μαρτίου 2022, 12:58

Νέα προθεσμία για την απολογία του στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου ζήτησε την Τρίτη ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση της λεγόμενης σκευωρίας της Νovartis, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος προσήλθε το πρωί στο γραφείο της ανακρίτριας του Ειδικού Δικαστηρίου περί ευθύνης υπουργών στην υπόθεση της Novartis, Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου, από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 8 Απριλίου 2022.

Κατά την έξοδό του από τον Αρειο Πάγο, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δήλωσε:

«Εκανα ένα μεγάλο λάθος όταν είπα ότι το σκάνδαλο Novartis είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Είναι το δεύτερο. Το πρώτο είναι η προσπάθεια συγκάλυψης του μεγάλου αυτού σκανδάλου και η προσπάθεια ξεπλύματός του με τη θεωρία της δήθεν σκευωρίας. Σήψη, παρακμή μπόχα και δυσωδία».

Υπενθυμίζεται ότι εκτός των οκτώ αδικημάτων που αντιμετωπίζει για παρεμβάσεις που του αποδίδονται στην υπόθεση της Novartis, ο κ. Παπαγγελόπουλος κατηγορείται και για απόπειρα εκβίασης του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, έπειτα από καταγγελία του τελευταίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...