568
Ο Αντονι Ντελόν υποβαστάζει τον πατέρα του, Αλέν Ντελόν, στην κηδεία του φίλου του Ζαν-Πολ Μπελμοντό τον Σεπτέμβριο του 2021 στο Παρίσι | EPA/IAN LANGSDON

«Σφάζονται» τα παιδιά τού «πολύ ευάλωτου» πια Αλέν Ντελόν

Protagon Team Protagon Team 6 Ιανουαρίου 2024, 10:15
Ο Αντονι Ντελόν υποβαστάζει τον πατέρα του, Αλέν Ντελόν, στην κηδεία του φίλου του Ζαν-Πολ Μπελμοντό τον Σεπτέμβριο του 2021 στο Παρίσι
|EPA/IAN LANGSDON

«Σφάζονται» τα παιδιά τού «πολύ ευάλωτου» πια Αλέν Ντελόν

Protagon Team Protagon Team 6 Ιανουαρίου 2024, 10:15

Στο φημισμένο για τα κουτσομπολιά του γαλλικό περιοδικό ποικίλης ύλης Paris Match έδωσε συνέντευξη ο γιος του γάλλου ηθοποιού Αλέν Ντελόν, Αντονι Ντελόν, και καταφέρθηκε εναντίον της αδελφής του, Ανούσκας: «Μας είπε ψέματα και χειραγώγησε όλη την οικογένεια» – από τη φράση αυτή προέκυψε και ο τίτλος του εξωφύλλου του εντύπου. Το θέμα της υγείας του Ντελόν φαίνεται ότι πουλάει στο γαλλικό κοινό (το λευκό, φυσικά, και μιας κάποιας ηλικίας).

Στις 28 Δεκεμβρίου ο Αντονι είχε βγει και στην τηλεόραση. Είχε πει ότι «ανησυχεί» για την κατάσταση του 88χρονου πατέρα του και για το αποτέλεσμα πέντε γνωστικών τεστ στα οποία τον υπέβαλε η Ανούσκα στην Ελβετία μεταξύ 2019 και 2022, χωρίς όμως να ενημερώσει την υπόλοιπη οικογένεια. Κατά τους ελβετούς ειδικούς, οι εξετάσεις του σταρ έδειξαν ότι είναι «πολύ ευάλωτος».

Ο γιος ανέφερε επίσης ότι πήγε στην αστυνομία για να μηνύσει την αδελφή του. Η Ανούσκα του απάντησε ότι και αυτή θα πράξει ανάλογα. Οσο για τον γερο-γόη Ντελόν, που έχει αδυναμία στην κόρη του, διεμήνυσε μέσω των δικηγόρων του ότι «σοκαρίστηκε» από το δημόσιο ξεκατίνιασμα των τέκνων του και ότι προτίθεται και ο ίδιος να κινηθεί εναντίον του Αντονι. «Ο πόλεμος των Ντελόν αναζωπυρώνεται, όλοι εναντίον όλων» έγραψε η Corriere della Sera, μπαίνοντας και αυτή στον χορό.

Τα αδέλφια Ντελόν ποτέ δεν τα πήγαιναν καλά. Ο Αντονι, 59, η Ανούσκα, 33, και το τρίτο παιδί, ο Αλέν-Φαμπιέν, 30 ετών, πάντα κρατούσαν τις αποστάσεις μεταξύ τους, πόσο μάλλον τώρα που περιμένουν να κληρονομήσουν. Μόνο το 2019, όταν ο πατέρας τους έπαθε εγκεφαλικό, ήρθαν κάπως κοντά. Τους ένωσε και η αντιπάθεια προς την κυρία που φροντίζει τον πατέρα τους, ονόματι Χιρομί Ρολέν, την οποία ο ίδιος ο δύων αστήρ έχει αποκαλέσει «σύντροφό του».

Η Ανούσκα και ο πατέρας της, Αλέν Ντελόν, α λα μπρατσέτα στις Κάννες, το 2010. Δίπλα τους η Κλάουντια Καρντινάλε (Fiona Hanson/PA Images via Getty Images)

Ετσι φθάσαμε στο ψητό. Οι τρεις απόγονοι την κατηγορούν ότι επί σειρά ετών εμπόδισε την επαφή τους με τον πατέρα τους. Και τώρα ενδέχεται να εμποδίσει και την πρόσβασή τους στην κληρονομιά. «Δεν είναι θέμα κληρονομιάς το θέμα με την αδελφή μου» ορκίζεται ο Αντονι. Δεν έχει καμία σχέση ότι η κόρη θα πάρει το 50% της πατρικής περιουσίας, ενώ τα αγόρια της οικογένειας θα μοιραστούν το υπόλοιπο 50%. Αυτά σε περίπτωση που ο Αλέν δεν παντρευτεί τη νοσοκόμα του. Διότι τότε το έργο θα αλλάξει.

Ο Αντονι είναι καρπός του έρωτα του Αλέν με τη Ναταλί Ντελόν. Ερωτας πενταετίας, την οποία ο Αντονι δεν θέλει να θυμάται. Η Ανούσκα και ο μικρός γιος είναι καρπός του έρωτα του Αλέν με τη Ροζαλί φαν Μπρέεμεν, μανεκέν εξ Ολλανδίας. Την Ανούσκα ο μπαμπάς της την αγαπάει, και πρόλαβε να της το δηλώσει σε συνέντευξή του πριν από το εγκεφαλικό. «Της έχω απόλυτη αγάπη και εμπιστοσύνη» είχε πει.

Η πτώση του «Γατόπαρδου»

«Ο πατέρας μου είναι αδύναμος, άρρωστος, δεν αντέχει άλλο. Είπε ότι αυτά ήταν τα τελευταία του Χριστούγεννα» θρήνησε δημοσίως ο Αντονι μέσω του Paris Match. «Τα γηρατειά του πρωταγωνιστή του ‘‘Γατόπαρδου’’ φαίνεται ότι συνεχίζονται δίχως χάρη» κατέληξε και το μιλανέζικο μέσο, το οποίο θυμήθηκε το λογοτεχνικό αριστούργημα του Τζουζέπε Τομάζι ντι Λαμπεντούζα που μετέφερε στην οθόνη ο Λουκίνο Βισκόντι.

Το έργο αναφέρεται στην οριστική πτώση της σικελικής φεουδαρχίας, και ο Ντελόν έπαιξε στο φιλμ όταν ήταν νέος, πολύ νέος, το 1963: τότε που ο θάνατος ήταν για αυτόν απλώς ένα φόντο στον ρόλο του…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...