625
Η 22χρονη Αρετή από τη Βαρβάσαινα βρέθηκε νεκρή την 20η Μαρτίου σε διαμέρισμα στο Αιγάλεω | Facebook

Σατανιστές πίσω από τον θάνατο της 22χρονης Αρετής στο Αιγάλεω;

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2019, 12:05
Η 22χρονη Αρετή από τη Βαρβάσαινα βρέθηκε νεκρή την 20η Μαρτίου σε διαμέρισμα στο Αιγάλεω
|Facebook

Σατανιστές πίσω από τον θάνατο της 22χρονης Αρετής στο Αιγάλεω;

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2019, 12:05

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της 22χρονης Αρετής που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου σε διαμέρισμα στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο θάνατος της κοπέλας οφείλεται σε αυτοκτονία. Κατά τις ίδιες πηγές, η 22χρονη φέρεται να έβαλε σακούλα στο κεφάλι της και στη συνέχεια να εισέπνευσε αέριο (πιθανότατα ήλιο) μέσω καλωδίου που είχε τοποθετήσει σε φιάλη, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Στο συμπέρασμα αυτό φάνηκε να καταλήγει και ο  ιατροδικαστής Σωτ. Μπουζιάνης, που διενήργησε τη νεκροψία. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς», η 22χρονη φοιτήτρια  είχε «μακροσκοπική εικόνα ασφυξίας από αναφερόμενη εισπνοή αερίου».

Κατά δήλωσή του επίσης ο ιατροδικαστής δεν διαπίστωσε ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της εγκληματικής ενέργειεα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ολοκληρωμένη εικόνα θα έχει αφού βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Η οικογένεια της Αρετής ωστόσο αμφισβήτησε ευθέως την εκδοχή της αυτοκτονίας και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων για εγκληματική ενέργεια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Παράλληλα ζητήθηκε ο ορισμός δεύτερου ιατροδικαστή πραγματογνώμονα.

«Θέλουμε να διαπιστώσουμε τον ακριβή χρόνο θανάτου της κοπέλας, καθώς και ποιο ακριβώς ζωτικό όργανο επλήγη και επέφερε τον θάνατό της. Υπάρχουν σοβαρές  ενδείξεις ότι πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοκτονία, ώστε να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας. Οι ενδείξεις ξεκινούν από το ότι η εικόνα που περιγράφεται ως αυτοκτονία, έρχεται σε αντίφαση με την κοινή πείρα και λογική», εξήγησε στην εφημερίδα  «Πατρίς» ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Τζαβάρας, ενώ όπως έκανε γνωστό,  υπάρχει και κατάθεση ενοίκου της πολυκατοικίας για έντονες φωνές τα ξημερώματα της Πέμπτης από το δωμάτιο της κοπέλας.

Παράλληλα, ο κ. Τζαβάρας αποκάλυψε ότι έχει ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου και ανάκτηση δεδομένων από του λογαριασμούς της 22χρονης στα social media, δεδομένου -όπως σημείωσε- ότι  δεν βρέθηκαν αρχεία στις ηλεκτρονικές της συσκευές. «Είναι σβησμένες οι κλήσεις, οι εγγραφές από λάπτοπ, ipad και άλλες συσκευές. ‘Εχουμε ζητήσει την άρση απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το Facebook και το Instagram διότι η κοπέλα ενδεχομένως έπεσε θύμα απειλών», υποστήριξε.

Μετά τη μήνυση της οικογένειας ο  εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών έκανε δεκτές τις επιφυλάξεις για την εκδοχή της αυτοκτονίας και ζήτησε να διαβιβαστεί η δικογραφία από το ΑΤ Αιγάλεω στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής, δεχόμενος ότι υπάρχει έδαφος για έρευνα και εξιχνίαση της υπόθεσης ως ανθρωποκτονίας.

Κατά πληροφορίες μάλιστα, η οικογένεια της 22χρονης από τη Βαρβάσαινα, έχει ήδη καταθέσει μαζί με τη μήνυση και φωτογραφικό υλικό, ισχυριζόμενη ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία που ενδέχεται να σχετίζεται με σατανιστικές τελετές!

Πιο συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι γονείς της φοιτήτριας θεωρούν ότι η ημέρα που ξέπνευσε το παιδί τους, η 20ή Μαρτίου, ήταν η ημέρα της πανσελήνου και της εαρινής ισημερίας, η οποία για τους σατανιστές είναι από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες και τη γιορτάζουν με τελετές και σεξουαλικά όργια.

Σήμερα αναμένεται να γίνουν δύο νέες ιατροδικαστικές εξετάσεις, τόσο από ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα, όσο και από τεχνικό σύμβουλο που όρισε η οικογένεια, ενώ προχωρούν και οι έρευνες συλλογής και επεξεργασίας στοιχείων από τον χώρο όπου βρέθηκε νεκρή η 22χρονη Αρετή.

«Οι επιφυλάξεις και οι προβληματισμοί μας κρίθηκαν βάσιμοι από τον Εισαγγελέα, ο οποίος και διέταξε ως άμεση ενέργεια να του διαβιβαστεί η δικογραφία και από εκεί στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής, με εντολή να γίνουν όλα όσα είχαμε ζητήσει από την αρχή, δηλαδή ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, άρση απορρήτου και ανάκτηση δεδομένων από το διαδίκτυο, επεξεργασία αποτυπωμάτων από τον χώρο κλπ», δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο κ. Τζαβάρας.

Από την πλευρά του ο πατέρας της Αρετής επέμεινε ότι η κόρη του δεν είχε εμφανίσει πότε τάσεις ούτε είχε δείξει ποτέ ότι θα μπορούσε να φθάνσει στο σημείο αυτοκτονίας. «Ξεκίνησα μία έρευνα δική μου και προέκυψαν κάποια πράγματα σημαντικά και σωστά. Δεν μπορεί να κλείνει μία υπόθεση επειδή η πόρτα δεν είναι σπασμένη και γιατί δεν είναι κακοποιημένο το παιδί και να δίνει το δικαίωμα εισαγγελέας στην αστυνομία και να πει ότι εμείς βάζουμε αυτά τα στοιχεία, ώστε να προχωρά η υπόθεση και να πούμε ότι πρόκειται για αυτοκτονία σκηνοθετημένη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...