289
|

Ιδέα για έξοδο πριν την κάλπη

Avatar Κατερίνα Γκίκα 15 Ιουνίου 2012, 06:50

Ιδέα για έξοδο πριν την κάλπη

Avatar Κατερίνα Γκίκα 15 Ιουνίου 2012, 06:50

 Δύσκολη η δουλειά του καλλιτέχνη εν έτει 2012.Ιδίως αυτού που το παλεύει μόνος”, μου λέει ο Δημήτρης Κίκλης. Γνωριστήκαμε στο Teatro Piccolo της Ανίτας Καγκάλου. Ταλαντούχος μουσικός και τραγουδιστής, δάσκαλος μου στην ορθοφωνία και συμπρωταγωνιστές …στην σκηνή. Του ζητώ να μου μιλήσει για το εαυτό του, αν και γνωριζόμαστε καλά, με αφορμή ένα live που θα κάνει με το συγκρότημα του παραμονή εκλογών. Τι καλύτερα να αποτοξινωθούμε από τις προεκλογικές κραυγές, σκέφτηκα.

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου μουρμουρίζω μελωδίες. Ήμουν πάντα αντισυμβατικός, ντροπαλός και παθιασμένος. Εγωιστής, πεισματάρης και αθεράπευτα ρομαντικός», μου αυτοσυστήνεται ο Δημήτρης καθώς παίρνει τον ρόλο του συνεντευξιαζόμενου καλλιτέχνη και εγώ της… δημοσιογράφου.

«Αγαπώ το ρετρό, την Αλέξια, τη Barbra Streisand, το Frank Sinatra, τον Αττίκ…(Μάλλον η σελήνη στον Καρκίνο φταίει…) Τραγουδώ αρκετά χρόνια… Από τον αμερικανικό νότο, ως τη Μεσόγειο, πάντα με μάγευαν μελωδίες με ποίηση, πάθος, δύναμη και ρομαντισμό…”» ,συμπληρώνει.

Οι ευκαιρίες για τους νέους καλλιτέχνες πέραν των τηλεοπτικών σόου και παιχνιδιών είναι ελάχιστες, αλλά η κρίση αλλάζει τα δεδομένα. Έτσι κι αλλιώς πια οι τηλεοράσεις δεν έχουν χρήματα, ούτε οι διαφημιστικές για να αναζητήσουν ταλέντα.

«Εδώ και αρκετό καιρό ψάχνω δισκογραφική στέγη… Σύντομα το όνειρο αυτό θα αποκτήσει σάρκα και οστά και ευελπιστώ να σας κάνω συντροφιά στο ποτό, στον έρωτα, στη χαρά και στο ταξίδι της ζωής, με τη φωνή και τα τραγούδια μου, στίχους των οποίων υπογράφω εγώ και η μαγική πένα της ποιήτριας Μαριάννας Σωφρονιάδου…»

Αυτό το Σάββατο λοιπόν, στη σκηνή του γυάλινου μουσικού θεάτρου Upstage, με μια παρέα εκλεκτών μουσικών και δυο γυναικάρες συντροφιά επί σκηνής σας περιμένω σε ένα jazz, blues and swing ξέφρενο πάρτι!!
Χαμόγελα και πάμε!!!

Συνοδεύουν:
Αιμιλία Κίκλη (φωνή)
Κατερίνα Χούπη φωνή)

Αργύρης Βασιλείου (κιθάρα)
Ιάσων Κωνστάντζος (πλήκτρα)
Νατάσα Τσουβαλίδη (drums)
Μάριος Χριστόπουλος (πνευστά)

Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ ( χωρίς ποτό)
 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News