176
Η φωτογραφία που έδωσε στην δημοσιότητα ο βουλευτής της ΝΔ από την επίθεση στο σπίτι του |

Αγνωστοι πέταξαν κόκκινη μπογιά στο σπίτι του βουλευτή Στράτου Σιμόπουλου

Protagon Team Protagon Team 26 Δεκεμβρίου 2022, 18:35
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 26/12/2022 19:47
Η φωτογραφία που έδωσε στην δημοσιότητα ο βουλευτής της ΝΔ από την επίθεση στο σπίτι του
|

Αγνωστοι πέταξαν κόκκινη μπογιά στο σπίτι του βουλευτή Στράτου Σιμόπουλου

Protagon Team Protagon Team 26 Δεκεμβρίου 2022, 18:35
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 26/12/2022 19:47

Επίθεση από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου με μπογιές και συνθήματα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη γνωστοποίησε πως δέχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος.

Ο κ. Σιμόπουλος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία από την πρόσοψη της πολυκατοικίας που διαμένει, στην οποία άγνωστοι πέταξαν κόκκινη μπογιά.

«Πρωί-πρωί σήμερα, αντί για κάλαντα, δέχθηκα «Χριστουγεννιάτικη» επίσκεψη με μπογιές, στο σπίτι μου μάλιστα, από μέλη της αυτοαποκαλούμενης Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης, που ανέλαβε την ευθύνη με μία προκήρυξη – επίθεση στο κράτος δικαίου», τονίζει σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος.

Ο κ. Σιμόπουλος προσθέτει πως «η δημοκρατία, την οποία και υπηρετώ με συνέπεια, δεν τρομοκρατείται και προσωπικά δεν πτοούμαι».

Ανακοίνωση και από ΝΔ

«Οι θρασύδειλες επιθέσεις τραμπούκων κατά βουλευτών, στελεχών και οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζονται. Σήμερα, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, σειρά είχε το σπίτι του Βουλευτή Α Θεσσαλονίκης Στράτου Σιμόπουλου», αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ για την επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της.

Το κυβερνών κόμμα προσθέτει: «Ας μη ματαιοπονούν. Η απάντηση είναι ίδια. Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται. Κανείς δεν τρομοκρατείται».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...