234
Ο Θάνος Πλεύρης σε παλιότερες δηλώσεις του | ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ/Intime

Πλεύρης: Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν

Protagon Team Protagon Team 1 Μαΐου 2023, 16:44
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 1/05/2023, 18:49
Ο Θάνος Πλεύρης σε παλιότερες δηλώσεις του
|ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ/Intime

Πλεύρης: Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν

Protagon Team Protagon Team 1 Μαΐου 2023, 16:44
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 1/05/2023, 18:49

«Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, για την επίθεση με γιαούρτια που δέχθηκε την Κυριακή.

Ο υπουργός βρισκόταν σε ταβέρνα στα Πετράλωνα, όπου είχε πάει για φαγητό με την οικογένειά του, όταν κάποιοι έριξαν γιαούρτια προς το μέρος τους, πετυχαίνοντας τον ίδιο και τα παιδιά του, όπως είπε.

Συγκεκριμένα ο κ. Πλεύρης ανέφερε:

«Από τους μόνους που αισθάνομαι ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη είναι από τη Λένα, την κόρη μου Νίκη (13) και το γιο μου Κωνσταντίνο (8) που στοχοποιούνται για τις επιλογές μου. Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν. Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδικάσουν».

Από το περιστατικό, ο υπουργός τραυματίστηκε ελαφρά στο μάτι και μετέβη στο Λαϊκό Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ κατόπιν… εορτής

Κατόπιν… εορτής, το απόγευμα της Δευτέρας, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, θεωρητικά για το περιστατικό της Κυριακής, χωρίς όμως να αναφερθεί ούτε σε αυτό ούτε στον κ. Πλεύρη.

«Η καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απέναντι σε επιθέσεις και βίαιες ενέργειες είναι διαχρονική και αδιαπραγμάτευτη», ανέφερε αόριστα ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αντιθέτως, η ΝΔ ουδέποτε καταδίκασε τη στοχοποίηση και τις επιθέσεις με μολότοφ ακόμη και στα σπίτια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο της Συμφωνίας των Πρεσπών», πρόσθεσε.

«Και σε αυτές τις εκλογές δίνει την μάχη των ιδεών και των επιχειρημάτων και αυτό το κλίμα πολιτικού πολιτισμού θα υπερασπιστούμε απέναντι σε όποια παιχνίδια εντυπώσεων», κατέληξε η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...