315
Η Τροχαία συλλέγει υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν σε όλο το μήκος της οδού Ιάσονος, από όπου διήλθε η μηχανή, μέχρι και το σημείο του δυστυχήματος | YouTube/Mega

«Πεθαίνει το μωρό!» Η σοκαριστική περιγραφή για τη φονική παράσυρση στον Βόλο

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2023, 10:39
Η Τροχαία συλλέγει υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν σε όλο το μήκος της οδού Ιάσονος, από όπου διήλθε η μηχανή, μέχρι και το σημείο του δυστυχήματος
|YouTube/Mega

«Πεθαίνει το μωρό!» Η σοκαριστική περιγραφή για τη φονική παράσυρση στον Βόλο

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2023, 10:39

Στον ανακριτή, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, απολογείται την Τρίτη ο οδηγός της μηχανής που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, παρέσυρε στην οδό Αντωνοπούλου, στον Βόλο, τον 53χρονο παππού και τη μόλις τεσσάρων μηνών εγγονή του, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο το βρέφος.

Στις έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, η Τροχαία συλλέγει υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν σε όλο το μήκος της οδού Ιάσονος, από όπου διήλθε η μηχανή, μέχρι και το σημείο του δυστυχήματος και στη συνέχεια οι δικαστικές Αρχές θα εξετάσουν την οδηγική συμπεριφορά του αναβάτη.

Ο 33χρονος οδηγός της μηχανής κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Επιμένει στον ισχυρισμό ότι είδε τον 53χρονο με το μωρό στην αγκαλιά ξαφνικά μπροστά του, στη μέση του δρόμου και στη προσπάθεια του να τον αποφύγει, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας.

«Εκείνος πετάχτηκε, του κόρναρα γιατί ήταν στη μέση και σάστισε», φέρεται να είπε στα συγγενικά του πρόσωπα, ισχυριζόμενος ότι δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

«Πεθαίνει το μωρό…»

Σοκαριστική εξάλλου είναι η μαρτυρία του οδηγού ταξί τον οποίο σταμάτησε η γιαγιά του μωρού προκειμένου να πάνε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο νοσοκομείο:

«Στο σημείο υπήρχε πολύς κόσμος μαζεμένος, ένας άνθρωπος χτυπημένος, ένα μηχανάκι πιο πέρα στραπατσαρισμένο… Φτάνοντας στο σημείο με σταμάτησε ο κόσμος από δεξιά, “πεθαίνει το μωρό, πεθαίνει το μωρό”, βγήκε από το παρακείμενο σουβλατζίδικο μία κυρία σε έξαλλη κατάσταση με ένα μωράκι με φανερά σημάδια άπνοιας, μελανιασμένο», ανέφερε στην περιγραφή του ο κ. Δρόσος Εξαμιλιώτης.

«Ηταν σε έξαλλη κατάσταση, αλλόφρων η κυρία», είπε, «προσπάθησα να την ηρεμήσω, προσπάθησα να πάω όσο γινόταν πιο γρήγορα στα Επείγοντα, που δεν ήταν πολύ μακριά. Δηλαδή ο χρόνος άφιξης στα Επείγοντα ήταν ένα λεπτό – ενάμισι, γύρω στο χιλιόμετρο, οι οδηγοί ήταν πολύ συνεργάσιμοι, ευαισθητοποιήθηκαν οι περισσότεροι, μου άνοιξαν δρόμο, έδωσα κάποιες οδηγίες στην κυρία, η οποία δεν ήταν σε κατάσταση να σκεφτεί λογικά πώς θα πάει στα Επείγοντα, έφτασα, φώναξα τους τραυματιοφορείς».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...