242
To μόλις τεσσάρων μηνών βρέφος μεταφερθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Βόλου, ήταν όμως αργά καθώς ήταν ήδη νεκρό | INTIMEnews

Οδηγός μηχανής στον Βόλο: Φταίει ο παππούς – έκανα ελιγμούς για να τον αποφύγω

Protagon Team Protagon Team 6 Νοεμβρίου 2023, 10:04
To μόλις τεσσάρων μηνών βρέφος μεταφερθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Βόλου, ήταν όμως αργά καθώς ήταν ήδη νεκρό
|INTIMEnews

Οδηγός μηχανής στον Βόλο: Φταίει ο παππούς – έκανα ελιγμούς για να τον αποφύγω

Protagon Team Protagon Team 6 Νοεμβρίου 2023, 10:04

Tην πόρτα του ανακριτή πέρασε την Κυριακή ο 33χρονος αναβάτης της μηχανής που παρέσυρε στην οδό Αντωνοπούλου στον Βόλο τον 53χρονο παππού και τη μόλις τεσσάρων μηνών εγγονή του, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο το βρέφος.

Ο 33χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη. Σε πρώτη φάση ισχυρίστηκε ότι έκανε ελιγμούς προκειμένου να αποφύγει τον 53χρονο που, όπως είπε, πετάχτηκε μπροστά του.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, πάντως, που επικαλείται η ΕΡΤ, ο οδηγός της μηχανής έκανε ελιγμούς επί της οδού Ιάσονος, πολύ πριν από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αφού παρέσυρε τον παππού με την εγγονή του, ο 33χρονος έπεσε και έμεινε τραυματισμένος στην άσφαλτο, ενώ η μηχανή συνέχισε ανεξέλεγκτα την πορεία της για άλλα 70-100 μέτρα από το σημείο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για τις συνθήκες του τροχαίου, ο 53χρονος βρισκόταν με τη σύζυγό του σε κατάστημα εστίασης επί της Αντωνοπούλου, όπου λίγο αργότερα έφτασαν η κόρη, ο γαμπρός και η μόλις τεσσάρων μηνών εγγονή του.

Κάποια στιγμή πήρε το μωράκι αγκαλιά, χωρίς το καρότσι του, και επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του η διερχόμενη μηχανή.

Το μωράκι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Βόλου. Ηταν όμως αργά, καθώς είχε καταλήξει.

Ελαφρά τραυματισμένος διακομίστηκε στο «Αχιλλοπούλειο» και ο παππούς του μωρού.

Ο οδηγός της μηχανής αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου ενώ αναμένονταν και τα αποτελέσματα της εξέτασης για κατανάλωση αλκοόλ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...