292
|

ΝΔ για Τσίπρα: Φοβήθηκε πως αν ζητούσε συγγνώμη θα τον επανέφερε στην τάξη ο Πολάκης

Protagon Team Protagon Team 6 Απριλίου 2021, 13:32

ΝΔ για Τσίπρα: Φοβήθηκε πως αν ζητούσε συγγνώμη θα τον επανέφερε στην τάξη ο Πολάκης

Protagon Team Protagon Team 6 Απριλίου 2021, 13:32

Για «χυδαία ψέματα» κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της με αφορμή όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξή στο πάντα «φιλόξενο» για αυτόν Κontra Channel.

Σημείο εστίασης της κριτικής από το κυβερνών κόμμα, η απροθυμία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ζητήσει ευθέως συγγνώμη για το… «λάθος» – όπως ο ίδιος είπε- με την αβάσιμη καταγγελία για το διαγωνισμό της προμήθειας των self test.

O κ. Τσίπρας προσπάθησε (εδώ) να «τα ρίξει» σε μία κάποια «τοποθέτηση στελεχών», με τη διαφορά όμως ότι επρόκειτο για επίσημη ανακοίνωση της Κουμουνδούρου και για επανειλημμένες αναφορές στον ίδιο τον Πρωθυπουργό ως «πλασιέ των συμφερόντων της Siemens»….

«Για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας λέει χυδαία ψέματα. Χρέωσε το φιάσκο του ΣΥΡΙΖΑ με τα fake news για τα self tests σε συγκεκριμένα στελέχη, ενώ ήταν η κεντρική γραμμή του κόμματός του. Ανήμερα της εθνικής επετείου έβγαλε ανακοίνωση, επανήλθε την επόμενη μέρα, ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Ηλιόπουλος το αναπαρήγαγε σε συνεντεύξεις του, ενώ 52 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή μιλώντας για “ειδική αναφορά στην σχετική προκήρυξη σε λίστα εταιρειών που έχει συμπεριλάβει ο αρμόδιος κρατικός φορέας της Γερμανίας και στην οποία ‘δεσπόζουσα’ θέση έχει η SIEMENS”», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της Πειραιώς που συνεχίζει:

«Ολα αυτά για έναν διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν 31 εταιρείες και δεν συμμετείχε η Siemens, το test της οποίας δεν πληρούσε καν τις προδιαγραφές του διαγωνισμού».

«Ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να καλύψει το ψέμα με ψέμα αντί να βρει το θάρρος να ζητήσει μία συγγνώμη», τονίζεται στην ανακοίνωση που κλείνει με το υστερόγραφο ότι «προφανώς [ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ] φοβήθηκε πως αν ζητούσε συγγνώμη θα τον επανέφερε στην τάξη και για αυτό ο κ. Πολάκης, ο οποίος εξακολουθεί να υβρίζει τη ΝΔ με την ανοχή του κ. Τσίπρα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...