1003
| SOOC / CreativeProtagon

ΝΔ σε Κασσελάκη για Μπέο: Συνεχίζεις την παράδοση των ψεμάτων του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 30 Σεπτεμβρίου 2023, 14:28
|SOOC / CreativeProtagon

ΝΔ σε Κασσελάκη για Μπέο: Συνεχίζεις την παράδοση των ψεμάτων του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 30 Σεπτεμβρίου 2023, 14:28

Αιχμηρή ήταν η απάντηση της ΝΔ στον Στέφανο Κασσελάκη μετά την ανάρτηση που έκανε ο τελευταίος στα κοινωνικά δίκτυα με αφορμή το περιστατικό που έγινε το Σάββατο με πρωταγωνιστή τον γνωστό και μη εξαιρετέο Αχιλλέα Μπέο στον Βόλο.

Οπως συνηθίζει, προβοκάροντας, ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε με ανάρτηση του στο Facebook, τον Κυριάκο Μητσοτάκη να άρει τη στήριξη του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του κ. Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου.

Σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς επεσήμανε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την παράδοση των ψεμάτων και πως θα έπρεπε να γνωρίζει ότι στις υποψηφιότητες που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος. Και κατέληξε στην ανακοίνωσή της ότι «εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια!».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για  “αποφόρτιση” ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του.

Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος.

Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια!»

H ανάρτηση Κασσελάκη:

«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ.Μητσοτάκη στον Βόλο. Σήμερα έδειρε πολίτη. Χθες κατάβρεξε πολίτη. Καλώ τον πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου.

Αραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που “πνίγουν” τις πόλεις τους; Και που σε εθνικό επίπεδο στηρίζεται σε Βελόπουλους για να ελέγξει τη σύνθεση ανεξάρτητων αρχών; Την επόμενη Κυριακή έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα».

Τα δύο επεισόδια του Αχιλλέα Μπέου

Το πρώτο περιστατικό στο οποίο αναφέρεται η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, είναι ένα επεισόδιο που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής έξω από εκλογικό κέντρο αντιπάλου του νυν δημάρχου.

Οπως φαίνεται από βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αχιλλέας Μπέος, στεκόταν δίπλα σε έναν υπάλληλο του δήμου που καθάριζε τις λάσπες από τον δρόμο. Ξαφνικά, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται άρπαξε για λίγο τη μάνικα και την έστρεψε προς το πεζοδρόμιο.

Από το πεζοδρόμιο περνούσε εκείνη τη στιγμή ο Γιώργος Ταταριώτης, ένας γνωστός στην περιοχή δικηγόρος, ο οποίος βράχηκε, με μια γυναίκα να ακούγεται στο βίντεο να λέει «παιδιά τον έβρεξε επίτηδες». Κατόπιν πρότεινε στον βρεγμένο δικηγόρο να κάνει μήνυση στον δήμαρχο Βόλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας gegonota.news οι αυτόπτες μάρτυρες στην πλειοψηφία τους ήταν δικηγόροι, οι οποίοι είχαν επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο του συναδέλφου τους Νίκου Παπαπέτρου, όπως και ο κ. Ταταριώτης, ο οποίος μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης για να υποβάλει μήνυση.

Το δεύτερο επεισόδιο έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου, στην περιοχή Αλλη Μεριά, Βόλου όπου αφού ο Αχιλλέας Μπέος διαπληκτίστηκε με έναν πλημμυροπαθή, τον χαστούκισε.

Οι κάτοικοι είχαν συγκεντρωθεί στη διαλυμένη γέφυρα για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Βρίσκονται εκεί από το απόγευμα της Παρασκευής και κάνουν ανθρώπινη αλυσίδα με αποτέλεσμα να αποτρέψουν το μπάζωμα. Οταν το εργολαβικό συνεργείο εμφανίστηκε και την Παρασκευή το πρωί βρήκε τους κατοίκους και πάλι εκεί.

Στη συνέχεια, κλήθηκε η αστυνομία ενώ στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος. Αρχισε να τσακώνεται με τους κατοίκους που είναι εξαγριωμένοι γιατί πολλοί είναι άστεγοι από την πλημμύρα και ένας έξαλλος κάτοικος, του είπε «άντε γ….ου». «Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα». Τότε ο Αχιλλέας Μπέος φέρεται να του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει.

Επειτα, ο δήμαρχος Βόλου φέρεται να ζήτησε από τους αστυνομικούς να συλλάβουν όλους τους διαμαρτυρόμενους γιατί παρεμπόδιζαν το έργο, ενώ διαμαρτυρόμενη κάτοικος που βρισκόταν μέσα στο ρέμα κατέγραφε τα γεγονότα.

Ακολούθησε αργότερα ανάρτηση του δήμαρχου Βόλου με την οποία απάντησε στο περιστατικό. Εκανε λόγο για «στημένες καταστάσεις» ενώ έριξε την «ακραία, ενδεχομένως» αντίδρασή του στην έλλειψη ύπνου και στο ότι δεν δέχεται «τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γα…ου)».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μπέου:

«Κυκλοφορεί την τελευταία ώρα ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Αλλη Μεριά. Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες). Μπορώ να δεχθώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γα…ου) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμα και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους».

Λίγη ώρα μετά την παραπάνω ανάρτηση, ο Αχιλλέας Μπέος έκανε άλλη μια στην οποία γράφει πως ο άντρας που τον έβρισε στην Ανω Μεριά πήγε στο γραφείο του να του ζητήσει συγγνώμη. Μάλιστα, ανέβασε και βίντεο από τη συνάντησή τους.

«Οπως έγραψα και πριν ζούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπου η ένταση και ο εκνευρισμός από όλους περισσεύουν. Κι όταν όλοι ηρεμούμε και βλέπουμε ψύχραιμα τα πράγματα όλα αποκαθίστανται. Ετσι πριν από λίγο με χαρά είδα στο γραφείο μου τον νεαρό συμπολίτη μου με τον οποίο είχα ένα επεισόδιο στην Αλλη Μεριά να έρχεται να ζητήσει συγγνώμη.

Ως πατέρας και ως Δήμαρχος φυσικά και τον δέχθηκα, συζητήσαμε και λύσαμε την παρεξήγηση. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά όπως του είπα δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και γι αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη. Κατανόηση και συνεργασία ζητώ από όλους. Δεν βρίσκομαι στους δρόμους για κάποιο δικό μου συμφέρον. Ενδεχομένως να γίνονται και λάθη. Αλλά παλεύω για την πόλη, να δοθούν λύσεις για τους συμπολίτες.

ΥΓ. Φυσικά από όσους έσπευσαν με το γνωστό πικρόχολο σχολιασμό να αναρτήσουν το βίντεο με το επεισόδιο, δεν περιμένω να αναρτήσουν κι αυτό. Αλλωστε είναι γνωστός ο ρόλος τους και προδιαγεγραμμένη η τύχη τους. Μια εβδομάδα απέμεινε…».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...