208
Από τη μεταγωγή του 37χρονου το πρωί της Παρασκευής | ΕΡΤ

Μόνος του στον ανακριτή ο 37χρονος πατέρας – απολογείται για τον θάνατο του βρέφους στην Αρτα

Protagon Team Protagon Team 12 Μαΐου 2023, 10:18
Από τη μεταγωγή του 37χρονου το πρωί της Παρασκευής
|ΕΡΤ

Μόνος του στον ανακριτή ο 37χρονος πατέρας – απολογείται για τον θάνατο του βρέφους στην Αρτα

Protagon Team Protagon Team 12 Μαΐου 2023, 10:18

Ενώπιον του ανακριτή Αρτας οδηγήθηκε λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Παρασκευής ο 37χρονος πατέρας που ξέχασε επί ώρες στο πίσω κάθισμα του ΙΧ του την 5,5 μηνών κορούλα του, με αποτέλεσμα το μωράκι να βρει βασανιστικό θάνατο.

Ο 37χρονος υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ προσήλθε μόνος του στο ανακριτικό γραφείο, μολονότι πληροφορίες τον ήθελαν να συνοδεύεται από τη σύζυγό του, με την οποία συναντήθηκαν την Πέμπτη σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα.

Με σκυμμένο το κεφάλι, ο πατέρας εισήλθε στο δικαστικό μέγαρο Αρτας για την απολογία του, που σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναμένεται να διαρκέσει περίπου δύο ώρες.

Το Σάββατο το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η ταφή του παιδιού στην Περδικορράχη Αρτας, με τα μέτρα της Αστυνομίας να είναι αυστηρά για το ενδεχόμενο εντάσεων μεταξύ των συγγενών, αν και τα πνεύματα φαίνεται να έχουν πια ηρεμήσει μετά και τη συνάντηση των δύο γονιών.

Αμφότεροι οι γονείς, πάντως, εμφανίζονται να μην επιθυμούν να γίνει η κηδεία του παιδιού τους στο χωριό της μητέρας.

«Πρόκειται για ένα φρικτό παιχνίδι της μοίρας. Χάθηκε ένα μωρό και μαζί χάθηκαν και άλλες δύο ψυχές, της μητέρας και του ίδιου του πατέρα, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και είπε μόνο καλύτερα να λείπει αυτός παρά το παιδί του», δήλωσε ο δικηγόρος του 37χρονου, Δημήτρης Λαμπράκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...