295
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσέρχεται στη συνάντησή του με τους πολιτικούς συντάκτες | Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Με τους πολιτικούς συντάκτες (στο στέκι του ΣΥΡΙΖΑ) ο Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2019, 15:02
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσέρχεται στη συνάντησή του με τους πολιτικούς συντάκτες
|Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Με τους πολιτικούς συντάκτες (στο στέκι του ΣΥΡΙΖΑ) ο Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2019, 15:02

H επιλογή δεν μπορεί να έγινε τυχαία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το επιτελείο του επέλεξαν να δώσουν το κλασικό ραντεβού για καφέ και μεζέδες το μεσημέρι της παραμονής των εκλογών με τους πολιτικούς συντάκτες, σε ένα από τα καφέ-εστιατόρια του Παγκρατίου που υπήρξε σύμβολο και στέκι της Πρώτης Φοράς Αριστερά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δεξιώθηκε τους πολιτικούς συντάκτες στο «Musique» της Αρχελάου, όπου ήδη από το 2015 γευμάτιζαν ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γιάνη Βαρουφάκη όταν κατέστρωναν τα σχέδια για τη δήθεν «υπερήφανη διαπραγμάτευση». Αργότερα το συγκεκριμένο κατάστημα φιλοξένησε πολλές μαζώξεις υπουργών της κυβέρνησης Τσίπρα, με κυριότερους θαμώνες τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Ολγα Γεροβασίλη.

Την εκτίμηση ότι το βράδυ της Κυριακής «θα υπάρχει ένας νικητής και ένας ηττημένος» εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη συνάντηση με τους πολιτικούς συντάκτες το Σάββατο πριν από τις εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έφτασε γύρω στις 12:30 σε καφέ στο Παγκράτι το οποίο θεωρείται στέκι στελεχών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε χαλαρή διάθεση, με πουκάμισο και τζιν, μίλησε με δημοσιογράφους για την προεκλογική περίοδο που μόλις τελείωσε και το κλίμα που εισέπραξε από τις περιοδείες του.

«Αφού δεν έκλεισε η φωνή από τόσες ομιλίες και περιοδείες είμαστε μια χαρά», είπε όταν τον ρώτησαν πώς είδε τις προηγούμενες ημέρες.

Ο κ. Μητσοτάκης περνούσε από τραπέζι σε τραπέζι και μίλησε με όλους τους δημοσιογράφους. Απόψε το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πειραιώς, θα βγει έξω με την οικογένεια του.

Παρών, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ήταν ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού Τάκης Θεοδωρικάκος, που  αν και μιλούσε στα τηλέφωνα συνεχώς, ήταν «σφίγγα» και δεν έδινε νούμερα δημοσκοπήσεων.

Στο τραπέζι ήταν η εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Γιάννης Μαστρογεωργίου, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου Κωνσταντίνος Ζούλας, η αναπληρώτρια διευθύντρια Κύρα Κάπη και ο υπεύθυνος ξένων μέσων Αργύρης Παπαστάθης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...