164
Ο ιστορικός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Λιάκος | Intime/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Λιάκος κατά του (πιθανού) περιορισμού των 65άρηδων: Γελοίο μέτρο, εμπρός για νέα Πολυτεχνεία

Protagon Team Protagon Team 26 Σεπτεμβρίου 2020, 18:23
Ο ιστορικός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Λιάκος
|Intime/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Λιάκος κατά του (πιθανού) περιορισμού των 65άρηδων: Γελοίο μέτρο, εμπρός για νέα Πολυτεχνεία

Protagon Team Protagon Team 26 Σεπτεμβρίου 2020, 18:23

Αντίθετος με την πιθανότητα να επιβληθεί κάποιου είδους περιορισμός κινήσεων στους άνω των 65 ετών για να αποτραπεί η διάδοση του κορονοϊού εμφανίστηκε ο ιστορικός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Λιάκος, ο οποίος πρόσφατα απασχόλησε τη δημόσια σφαίρα για την ανοιχτή συμπαράστασή του στους εμπρηστές της Μόριας (εδώ).

Αυτή τη φορά ο καθηγητής στρέφεται κατά των πιθανολογούμενων μέτρων για προστασία των ηλικιωμένων από την Covid-19 και κάνει λόγο για νέα… Πολυτεχνεία!

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Λιάκος (είναι 73 ετών) κάλεσε την κυβέρνηση να μην προβεί σε μια τέτοια κίνηση γιατί θα γελοιοποιηθεί. Καταλήγει μάλιστα γράφοντας: «…εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία!».

Γράφει ειδικότερα: «Ο κ. Χαρδαλιάς μας είπε σοβαρά ότι εξετάζεται η επιβολή περιοριστικών μέτρων για τους ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω, αυτούς δηλαδή που βρίσκονται στις κρίσιμες ηλικιακές ομάδες.

Καλά ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε ας το έχουν δεδομένο πριν γελοιοποιηθούν και τα μαζέψουν όπως έκαναν με τον Μεγάλο Περίπατο.

…εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία!»

Ο κ. Χαρδαλιάς μας είπε σοβαρά ότι εξετάζεται η επιβολή περιοριστικών μέτρων για τους ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω,…

Geplaatst door Antonis Liakos op Vrijdag 25 september 2020

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...