286
Ο Γιάννης Ραγκούσης αναπτύσσοντας το... σκεπτικό του περί Μέσι, Μουντιάλ, ΝΔ και Predator... | INTIMEnews

Ξέφυγε ο Ραγκούσης: Με ΝΔ διοργανώτρια ο Μέσι δεν θα έπαιρνε το Μουντιάλ!

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2022, 14:37
Ο Γιάννης Ραγκούσης αναπτύσσοντας το... σκεπτικό του περί Μέσι, Μουντιάλ, ΝΔ και Predator...
|INTIMEnews

Ξέφυγε ο Ραγκούσης: Με ΝΔ διοργανώτρια ο Μέσι δεν θα έπαιρνε το Μουντιάλ!

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2022, 14:37

Σε νούμερο επιθεώρησης μετέτρεψε την παρέμβασή του από το βήμα της Βουλής την Τρίτη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, ο  οποίος στην προσπάθειά του να γίνει όσο μπορούσε πιο παραστατικός για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ανακάτεψε στον αντιπολιτευτικό του λόγο τον Μέσι, την πρωταθλήτρια κόσμου, Αργεντινή και το Μουντιάλ, μέχρι τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο.

Σε νέα όρια γλαφυρότητας, ο κ. Ραγκούσης βγήκε να… εξηγήσει γιατί δεν θα έπαιρνε ποτέ το Παγκόσμιο Κύπελλο η Αργεντινή αν η διοργάνωση γινόταν στην Ελλάδα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Εάν ήσασταν διοργανωτές δεν υπήρχε μια στο εκατομμύριο να κέρδιζε η Αργεντινή και ο Μέσι το Μουντιάλ για παραπάνω από έναν λόγο», ξεκίνησε την επιεικώς παραληρηματική αναφορά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και αναπτύσσοντας το… σκεπτικό του, συνέχισε λέγοντας :

«Πρώτον διότι ο διαιτήτης θα ήταν “πιασμένος” από εσάς

»Δεύτερον γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να μην βάλετε την ΕΥΠ να τους παρακολουθήσει όταν ετοίμαζαν την ποδοσφαιρική τους τακτική. Θα πηγαίνατε και θα θέρατε τι έχουν σχεδιάζει για να το δώσετε στον αντίπαλο.

»Τρίτον δεν υπήρχε μια στο εκατομμύριο πιθανότητα να μην βάλετε τον ποδοσφαιρικό Ντογιάκο και τον ποδοσφαιρικό Γεωργιάδη να απειλήσει με φορολογικούς ελέγχους τον Μέσι αν προσπαθούσε να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο».

«Και αν όλα αυτά δεν έπιαναν κ. Οικονόμου», είπε απευθυνόμενος στον κυβερνητικό εκπρόσωπο,  «ξέρετε τι άλλο θα είχατε κάνει; Θα είχατε στήσει παρέμβαση μέσω του Predator στο VAR προκειμένου να μην μπορούν να δικαιωθούν μέσω αυτού», κλείνοντας έτσι την ευφάνταστη αυτή απόπειρα επίθεσης στην κυβέρνηση για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, με πηγή «έμπνευσης» προφανώς, τα πανηγύρια στην Αργεντινή κατά την υποδοχή των θριαμβευτών του Μουντιάλ του Κατάρ.

Οχι, άλλο λογοπαίγνιο ή θεατράλε παραλληλισμό, για παράδειγμα με την υπόθεση Καϊλή – Qatargate, δεν είχε τον χρόνο να επιχειρήσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...