281
Το αμάξι που οδηγούσε ο μικρός ακινητοποιήθηκε αφού πρώτα κατέστρεψε αρκετούς φράχτες | twitter

Ο «μεθυσμένος οδηγός» που έτρεχε με 150 χλμ/ώρα ήταν τελικά ένα 11χρονο αγόρι

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2022, 17:28
Το αμάξι που οδηγούσε ο μικρός ακινητοποιήθηκε αφού πρώτα κατέστρεψε αρκετούς φράχτες
|twitter

Ο «μεθυσμένος οδηγός» που έτρεχε με 150 χλμ/ώρα ήταν τελικά ένα 11χρονο αγόρι

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2022, 17:28

Οταν οι αστυνομικοί στον Καναδά απάντησαν σε αναφορές για ένα αυτοκίνητο που κινούταν με 150 χιλιόμετρα την ώρα στη λάθος πλευρά του δρόμου, αρχικά πίστεψαν ότι είχαν να κάνουν με έναν μεθυσμένο οδηγό.

Ετσι, έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν ότι ο οδηγός ήταν στην πραγματικότητα ένα 11χρονο αγόρι.

Ολα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν σύμφωνα με τον Guardian, η περιφερειακή αστυνομική υπηρεσία του Ντάραμ έλαβε μια κλήση έκτακτης ανάγκης για έναν πιθανός μεθυσμένο οδηγό που έφευγε από ένα βενζινάδικο στην πόλη Γουίτμπι, σχεδόν μια ώρα βορειοανατολικά του Τορόντο.

Καθώς η αστυνομία κατευθυνόταν προς την παραπάνω διεύθυνση, ένα αυτοκίνητο πέρασε με ταχύτητα, πολύ πάνω από τα αναγραφόμενα όρια.

«Ο αστυνομικός ενεργοποίησε τον εξοπλισμό έκτακτης ανάγκης και έκανε αναστροφή για να προσπαθήσει να σταματήσει το όχημα», δήλωσε η αστυνομία του Ντάραμ τη Δευτέρα. «Ετσι ξεκίνησε καταδίωξη».

Οι αστυνομικοί κυνήγησαν το αυτοκίνητο μάρκας Χιουντάι στους δρόμους της πόλης και ο οδηγός σύντομα έχασε τον έλεγχο, έσπασε έναν φράχτη και σταμάτησε σε μια αυλή σπιτιού. Ωστόσο, λίγες στιγμές αργότερα, το όχημα επέστρεψε στο δρόμο, σχεδόν χτυπώντας το περιπολικό κατά μέτωπο.

Ένα δεύτερο περιπολικό στάλθηκε για να συνδράμει στην καταδίωξη και το αφηνιασμένο αυτοκίνητο τελικά αναγκάστηκε να σταματήσει, αλλά όχι πριν σπάσει άλλον έναν φράχτη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο οδηγός αναφέρθηκε ότι ήταν μόλις 11 ετών και ο συνοδηγός ήταν 12 ετών.

Δεν δόθηκαν άλλες λεπτομέρειες, αλλά η αστυνομία ανέφερε ότι λόγω της ηλικίας τους, δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες στους υπευθύνους της αναστάτωσης. Ο μικρός οδηγός αφέθηκε ελεύθερος στη μητέρα του το απόγευμα της Κυριακής και ο επίσης μικρός συνεπιβάτης επέστρεψε ασφαλής στον πατέρα του.

Παρά τις υψηλές ταχύτητες της καταδίωξης, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, αλλά η αστυνομία ανέφερε ότι υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές σε πολλούς φράχτες καθώς και ζημιές στο όχημα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...